Μπέττυ Μαγγίρα: Το μυστικό στον γάμο της δεν είναι μόνο ο έρωτας αλλά και… η Νατάσα Θεοδωρίδου

Συντάκτης: Newsroom

10 Ιανουαρίου 2023 13:17

Μπέττυ Μαγγίρα: Το μυστικό στον γάμο της δεν είναι μόνο ο έρωτας αλλά και... η Νατάσα Θεοδωρίδου

Το μυστικό στον γάμο της Μπέττυς Μαγγίρα δεν είναι μόνο ο έρωτας αλλά… και η Νατάσα Θεοδωρίδου!

Ο απολαυστικός διάλογος της Μπέττυς Μαγγίρα και της Νατάσας Θεοδωρίδου για τον γάμο της και η αντίδραση του Δημήτρη Μάζη.

Η Μπέττυ Μαγγίρα συνάντησε την Νατάσα Θεοδωρίδου, όχι όμως για συνέντευξη, αλλά γιατί βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Όμως ο σπαρταριστός μεταξύ τους διάλογος, έφερε αποκαλύψεις περί γάμου.

Και μάθαμε για ποιο λόγο η Μπέττυ Μαγγίρα την θεωρεί το γούρι της, στον γάμο της με τον Δημήτρη Μάζη.

Τα τραγούδια της Νατάσας Θεοδωρίδου τα έχουμε συνδέσει όλοι μας με τον έρωτα, αλλά και τον χωρισμό. Η ίδια βέβαια έχει πει ότι οι περισσότεροι από τους θαυμαστές της μάλλον έχουν κλάψει με τα τραγούδια της, σε φάση χωρισμού, παρά έχουν χαρεί. Μία άλλη διάσταση για αυτό το ρεπερτόριο μας έδωσε η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία χθες το βράδυ βρέθηκε στην Ακτή Πειραιώς για να διασκεδάσει με τα τραγούδια της. Γιατί της οφείλει την ευτυχία των 20 χρόνων και των 13 γάμου με τον Δημήτρη Μάζη.

Eκτός από την χημεία και το κοινό τους χιούμορ όπως θα δεις και στο video που ανάρτησε η Μπέττυ, θα μάθεις και μία νέα πληροφορία. Πως η παρουσιάστρια και ηθοποιός θεωρεί την Νατάσα, ως το μεγάλο γούρι της στην ευτυχία του γάμου της με τον Δημήτρη Μάζη: «Σήμερα το λές και επέτειο. Γιατί την πρώτη φορά που πήγαμε μπουζούκια με τον Δημήτρη, σε εσένα ήρθαμε. Οπότε όσοι πάτε στην Νατάσα αντέχετε στον χρόνο. Να το ξέρετε». Ο ίδιος ο σύζυγός της φάνηκε σε ένα πλάνο να συμφωνεί απόλυτα με την Μπέττυ.

Η συνάντηση Νατάσας και Μπέττυς έκλεισε μουσικά. Γιατί αφού μάθαμε πως είναι το γούρι της, τραγούδησαν μαζί και το «Δεν σε αδικώ», μόνο που η Νατάσα το παρέφρασε και το έκανε «…που δεν έχεις βρει αγάπη άλλη».