Μπέττυ Μαγγίρα: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής «Τι με έπιασε τώρα…»

Συντάκτης: Newsroom

9 Σεπτεμβρίου 2022 13:41

Η Μπέτυ Μαγγίρα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και ξέσπασε σε κλάματα στον τηλεοπτικό αέρα.

Με δάκρυα στα μάτια η παρουσιάστρια μίλησε για την απώλεια της μητέρας της για την οικογένειά της αλλά και για τα όσα δύσκολα έχει περάσει τις τελευταίες ημέρες.

«Εγώ συγκινήθηκα πολύ. Η οικογένεια σε βοηθάει πολύ να το ξεπεράσεις. Το καλοκαίρι είχα δει ένα όνειρο με τη γιαγιά μου και ξύπνησα και ήθελα να την πάρω τηλέφωνο. Τι με έπιασε τώρα…

Σου έρχονται στιγμές που θες να πάρεις τηλέφωνο τη μαμά σου… Θέλει χρόνο να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα. Συνειδητοποιείς ότι έχει φύγει και δεν μπορείς να της μιλήσεις ξανά. Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που είπε η Ιωάννα. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, βοηθάει πολύ όταν έχεις οικογένεια»

Η Μπέτυ Μαγγίρα έχει μιλήσει δημόσια για την απώλεια της μητέρας της αλλά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια.

«Δύο πράγματα δε μας έχουν τύχει φέτος, εξωγήινοι και ηφαίστειο. Το πιο δύσκολο για μένα ήταν η απώλεια της μητέρας μου. Ήταν κάτι που το περιμέναμε αλλά δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Και δεν ήθελα ούτε να βγω και να πλαντάξω στο κλάμα, γιατί κάνω μια δουλειά εκεί και ο κόσμος με βλέπει γιατί προσφέρω χαρά. Χαρά θέλετε; Χαρά θα σας δώσουμε!.

Ίσως επειδή υπήρχε το διάστημα που η μητέρα μου ήταν άρρωστη, με βοήθησε να το βιώσω λίγο νωρίτερα. Την είχα πενθήσει τη μητέρα μου κατά κάποιον τρόπο»