Μπέτυ Λιβανού: «Δεν ήμουν ποτέ στο σύστημα, ήμουν με το ένα πόδι έξω»

13 Ιουνίου 2021 16:15

Μπέτυ Λιβανού: «Δεν ήμουν ποτέ στο σύστημα, ήμουν με το ένα πόδι έξω»

Η Μπέτυ Λιβανού κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε για την καριέρα της στο θέατρο και το ελληνικό κινηματογράφο.

Μπέτυ Λιβανού: «Δεν ήμουν ποτέ στο σύστημα, ήμουν με το ένα πόδι έξω».

«Όχι όχι δεν υπήρξαμε παντρεμένοι με τον Νίκο Μαστοράκη. Ναι ήταν τόσο έντονα εκείνη την εποχή. Έλεγε η γυναίκα μου με την έννοια της συντρόφου.

Τον άντρα μου τον γνώρισα την εποχή που ήμουν μοντέλο κι εκείνος διευθυντής φωτογραφίας. Γίνονταν διαφημιστικά κι εκεί γνωριστήκαμε πρώτη φορά. Υπήρχε ένα φλερτ από μέρους του που δεν συνεχίστηκε από εμένα γιατί εκείνη την εποχή ήταν παντρεμένος. Μετά τον συνάντησα αργότερα, όπου είχε χωρίσει κι έτσι συνέβη»

«O Δαλιανίδης μου άλλαξε το επίθετο μου. Μου έδωσε το εφοπλιστικό «Λιβανού». Δεν το διαπραγματεύτηκα καθόλου διότι όταν μου το είπε μου άρεσε. Μετά από αρκετά χρόνια ξεχνάω το πραγματικό μου επίθετο και ταυτίζομαι. Ταυτότητα δεν έχω αλλάξει». Να σας υπενθυμίσουμε πως το πραγματικό όνομα της Μπέτυς Λιβανού είναι Δέσποινα Τράτα.

«Η αίγλη του παλιού σινεμά προερχόταν από τους πρωταγωνιστές του. Δούλεψα στη Finos τρία χρόνια πριν κλείσει. Νωρίτερα, είχα πολλές προτάσεις και δεν το είχα τολμήσει. Ήμουν πιο μικρή, φοβισμένη. Με βοήθησε και το μόντελιγνκ που είχα ασχοληθεί πριν από ένα χρόνο»

«Δεν ήμουν ποτέ στο σύστημα, ήμουν με το ένα πόδι έξω. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας. Μου έκανε πολύ κακό η δημοσιότητα. Μου δημιούργησε αγοραφοβία. Από εκεί που ήμουν άγνωστος άνθρωπος ξαφνικά όλοι με ήξεραν. Όπου έμπαινα με κοίταγαν, κάτι έλεγαν. Για εμένα δεν ήταν όνειρο ζωής». Είπε στη Νάνσυ και στον Θανάση.