Μπέτυ Μαγγίρα: Άνοιξε πόλεμο με την Καινούργιου “Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει μαζί μου”

Συντάκτης: Newsroom

8 Σεπτεμβρίου 2022 11:03

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Open Μπέτυ Μαγγίρα την βραδιά της παρουσίασης προγράμματος του καναλιού.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Μπέτυ Μαγγίρα για το τι έχει συμβεί τελικά ανάμεσα σε εκείνη και την Κατερίνα Καινούργιου και η ξανθιά παρουσιάστρια μιλάει αρκετά συχνά με υπονοούμενα και υποτιμητικά σχόλια για την ηθοποιό

«Είχαμε και πέρσι ανταγωνισμό, ίσως φέτος μεγάλωσε ένα τσικ ακόμη, τώρα που η Φαίη και ο Γιώργος χωρίστηκαν. Ο ανταγωνισμός μας κάνει καλύτερους. Λαμβάνω κυρίως θετικά μηνύματα, αλλά δεν παύουν να υπάρχουν και τα αρνητικά που μπορεί να μη συμφωνούν μαζί σου, να σε βρίζουν να σου εύχονται άσχημα πράγματα. Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι έξω.

Δεν είχα καμία παρεξήγηση με την Κατερίνα Καινούργιου. Δεν ξέρω αν είχε εκείνη μαζί μου, ή αν το πήρε στραβά, οτιδήποτε. Ούτε έχω κάποιο θέμα μαζί της. Δεν μπορώ να πάω στην εκπομπή εκ των πραγμάτων, ούτε να έρθει εκείνη στη δική μου. Τώρα αν συνεννοηθούμε να δώσει μια συνέντευξη η μία στην άλλη, όλα γίνονται στην ελληνική τηλεόραση»

Να θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Καινούργιου είχε ξεσπάσει εναντίον της μπέττυς μαγγίρας κατά την περσινή τηλεοπτική σεζόν όταν η εκπομπή είχε αναφερθεί στην προσωπική της ζωή και είχε σχολιάσει με ένα σατιρικό τρόπο το ταξίδι της στο Παρίσι προκαλώντας κυριολεκτικά την έκρηξη της παρουσιάστριας της πρωινής ζώνης του Alpha