Μπέτυ Μαγγίρα: «Δεν γίνεται να δεχόμαστε συνέχεια σχόλια με χολή, μίσος, κακεντρέχεια»

16 Μαΐου 2022 12:15

Μπέτυ Μαγγίρα: Αποκάλυψε τις προτάσεις που έχει δεχτεί γιατί στο Survivor

Η Μπέτυ Μαγγίρα αναφέρθηκε στα όσα σχολίασε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον αέρα της Eurovision ύστερα από ένα ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε από χρήστη του διαδικτύου.

Η παρουσιάστρια μίλησε μέσα από την πρωινή εκπομπή της στο Οpen και αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που προέκυψαν μετά την αναφορά του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε αναφέρει κατά την διάρκεια του σχολιασμού του τελικού της Eurovision

«Κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Η παρουσιάστρια πήρε θέση στο θέμα και σχολίασε τις αντιδράσεις που υπήρξαν μετά την αναφορά του Γιώργου Καπουτζίδη

«Διάβασα ότι διίστανται οι απόψεις σε σχέση με αυτό που είπε ο Γιώργος, που απάντησε στο κακόβουλο σχόλιο, αλλά εγώ νομίζω ότι πρέπει να απαντάς όπως νιώθεις. Γιατί από την μία λένε πως όταν απαντάς δίνεις αξία στο κακόβουλο σχόλιο να ακουστεί, οπότε δεν απαντάς καθόλου, από την άλλη όμως δεν γίνεται και εμείς να δεχόμαστε συνέχεια σχόλια κακά με χολή, με μίσος, με κακεντρέχεια και να μην απαντάμε ποτέΕίναι και αποστομωτικό αυτό επίσης. Δηλαδή τα κόβεις μετά, σαν να λες μην ξαναστείλεις ένα τέτοιο σχόλιο γιατί ορίστε»