Μπέτυ Μαγγίρα: Εξοργισμένη στον τηλεοπτικό αέρα! Της έκλεψαν το αυτοκίνητο

Συντάκτης: Newsroom

13 Σεπτεμβρίου 2022 10:26

Εξοργισμένη εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό αέρα σήμερα το πρωί η Μπέτυ Μαγγίρα που οπως εκμυστηρεύτηκε στους τηλεθεατές άγνωστοι της έκλεψαν χθες το βράδυ το αυτοκίνητό της.

Η παρουσιάστρια εμφανώς ταραγμένη από όλα όσα πέρασε το προηγούμενο βράδυ εξομολογείται τους τηλεθεατές πως άγνωστοι όχι μόνο της έκλεψαν το αυτοκίνητο κάτω ακριβώς από το ίδιο της το σπίτι αλλά χρησιμοποίησαν μέχρι και το e-pass για να περάσουν τα διόδια ανενόχλητοι προφανώς για να μεταφέρουν το αυτοκίνητο σε κάποια μάντρα

«Τρίτη και 13 σήμερα. Χθες τράκαρα το αυτοκίνητο στη γκαραζόπορτα, το θυμάστε; Σήμερα το πρωί κατεβαίνω κάτω από το σπίτι και το αυτοκίνητο απλά έλειπε. Πάει το αυτοκίνητο, πάει το πουλί, το χελιδόνι. Μόνη έχω μείνει εδώ πέρα. Έρχεται ένα λεωφορείο έμαθα από το μετρό, ή ένα ηλεκτρικό πατίνι.

Χρησιμοποίησε και το e-pass μου, θέλω να σας πω. Καμία τσίπα. Είναι σοκαριστικό το γεγονός, να κοιτάς και να κοιτάς και να λες αποκλείεται, κάποιος μου κάνει πλάκα».

Να θυμίσουμε ότι εχθές η παρουσιάστρια μιλώντας στην έναρξη της εκπομπής της και αναφερόμενοι στην σχολική χρονιά που ξεκίνησε εχτές περιέγραψε πως τράκαρε με το αυτοκίνητο της λίγο πριν πάει την κόρη της στο σχολείο.

Τελικά ο Σεπτέμβριος του Δεν φαίνεται να είναι και πολύ καλός μήνας για την Μπέτυ Μαγγίρα