Μπέτυ Μαγγίρα για Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ήταν συγκλονιστικό, το λέω και ανατριχιάζω»

29 Απριλίου 2022 12:30

Η Μπέτυ Μαγγίρα σχολίασε την εμφάνισή της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην εκπομπή πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη.

Μπέτυ Μαγγίρα για Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ήταν συγκλονιστικό, το λέω και ανατριχιάζω».

Η Μπέτυ Μαγγίρα μίλησε μέσα από την πρωινή της εκπομπή και σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν από την Ιωάννα παλιοσπύρου την εκπομπή πρωταγωνιστές ύστερα από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι.

Μπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ήταν συγκλονιστικό, το λέω και ανατριχιάζω»

«Μπράβο, να υποκλιθούμε σε αυτό το κορίτσι. Ήταν μία πάρα πολύ ωραία εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη. Είδαμε όλη την πορεία της εξέλιξης μετά την επίθεση, το τι πέρασε αυτό το κορίτσι στο νοσοκομείο. Να πούμε συγχαρητήρια στους γιατρούς που την ανέλαβαν και έκαναν εξαιρετική δουλειά. Είναι όντως όμορφη παιδιά. Ήταν συγκλονιστικό, το λέω και ανατριχιάζω. Είναι ηρωίδα. Μπράβο και στη μαμά της, είναι σπουδαία»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου καθήλωσε με την εξομολόγηση της στην εκπομπή πρωταγωνιστές εχθές το βράδυ μιλώντας για τα όσα έχει ζήσει από την στιγμή που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι.

Η ίδια βρέθηκε μαζί με το Σταύρο Θεοδωράκη στο σημείο όπου δέχτηκε την δολοφονική επίθεση εναντίον της και εξιστόρησε όλα όσα ακολούθησαν μετά από τις δραματικές στιγμές που καλούσε σε βοήθεια τους περίοικους μέχρι τη στιγμή που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και αντιλήφθηκε τα όσα έχει υποστεί από το βιτριόλι.

Στα social media υπάρχει από κάτω ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης στην Ιωάννα που παλεύει μέχρι και σήμερα με δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις να ανέβει το πρόσωπό της σε ένα ικανοποιητικό και λειτουργικό σημείο.

Ο δικηγόρος της μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1 αποκάλυψε πως η Ιωάννα δεν θα ξανανιώσει ποτέ καμία αίσθηση στο πρόσωπο της επειδή όπως υπογράμμισε το δέρμα που παίρνει από το υπόλοιπο σώμα της για να τοποθετηθεί στο πρόσωπο της δεν είναι συμβατό με το δέρμα του προσώπου και έχει χαθεί εντελώς η νευρική αίσθηση.

Ο συνήγορος της αποκάλυψε ότι έρχονται άλλα δύο δικαστήρια με την γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή