Μπέτυ Μαγγίρα: «Το μεγαλύτερο μυστικό σε μια σχέση είναι η επικοινωνία, ότι πρέπει να μιλάς ανοιχτά»

22 Απριλίου 2021 22:15

Μπέτυ Μαγγίρα: έτσι έγινε η μεγάλη ανατροπή και παίρνει τη θέση της Καινούργιου στο Open! Γιατί την επέλεξαν τα στελέχη του σταθμού για καθημερινό πρωινό
Μπέτυ Μαγγίρα: τι μπορεί να κρατάει μαζί δύο ανθρώπους μετά από 20 χρόνια σχέσης εκ των οποίων τα 10 παντρεμένοι;

«Ο Δημήτρης δεν είναι κριτής εύκολος. Είναι αυστηρός και έτσι θέλω. Τα παιδιά μου όμως τα βρίσκουν όλα τέλεια στη μαμά τους και είναι συγκινητικό. Γελάω πάρα πολύ γιατί είναι αστείο αν το σκεφτείς. Κάνουμε μαζί σχολείο. Γίναμε δάσκαλοι. Εγώ τις διαβάζω. Τρώμε κάθε μεσημέρι μαζί, παραδοσιακά σαν οικογένεια. Έχω τρομερή βοήθεια από τον Δημήτρη. Είναι φοβερός μπαμπάς, δεν θα μπορούσα να έχω βρει καλύτερο πατέρα για τα παιδιά μου και σύζυγο.

Παντρευτήκαμε το 2009 και είμαστε μαζί από το 2002, θα συμπληρώσουμε 20 χρόνια. Το μεγαλύτερο μυστικό σε μια σχέση είναι η επικοινωνία, ότι πρέπει να μιλάς ανοιχτά, είναι ο άνθρωπός σου, άρα πρέπει ό,τι σε προβληματίζει να του το λες, με ωραίο τρόπο πάντα. Δεν πρέπει να υπάρχουν κρυμμένα πράγματα. Είμαι από τις γυναίκες που θα κρατήσω και τα μούτρα μου. Και γκρίνια έχουμε αλλά νομίζω ότι αν το βγάλεις από μέσα σου και πεις τι σε ενοχλεί, όταν η σχέση είναι ανοιχτή και είναι όλα ξεκάθαρα δεν υπάρχουν προβλήματα». Απάντησε στο ερώτημα της εκπομπής.