Μπέζος για Φιλιππίδη: «Μίλησα μαζί του μετά την αποφυλάκισή του»

Συντάκτης: Newsroom

31 Οκτωβρίου 2022 16:54

Μπέζος για Φιλιππίδη: «Μίλησα μαζί του μετά την αποφυλάκισή του»

O Γιάννης Μπέζος έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Με στενοχωρεί πολύ, πάρα πολύ, δεν το συζητώ. Έχουμε μιλήσει μετά την αποφυλάκισή του. Το ότι μπορεί να ήταν εκρηκτικός ο Πέτρος ήταν γνωστό και είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά, άλλο αυτό και άλλα αυτά που δικάζονται αυτή τη στιγμή».

«Το ερωτηματικό μου είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Νομίζω ότι θα πρέπει να το δούμε όλοι λίγο πιο ουσιαστικά και να αλλάξουμε λίγο τα μυαλά μας. Ο πυρήνας του προβλήματος επιμένω ότι είναι θέμα παιδείας».

«Οι άντρες καταπίεσαν τον εαυτό τους από στερεότυπα, από παλιές αντιλήψεις. Δεν αφήσαμε τον εαυτό μας ελεύθερο, γιατί η ελευθερία είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να είμαστε αδρανείς και ταυτόχρονα πολύ νευρικοί και μας φταίνε όλα. Το πρόβλημα των αντρών είναι ότι καταπιέζουν πολύ τον εαυτό τους».

Για τον ρόλο του στους Απαράδεκτους, είπε: «Ο ρόλος του «Γιάννη» στους Απαράδεκτους θα μπορούσε να «σταθεί» και σήμερα, εάν γίνει με ζεστή καρδιά και ειλικρινές βλέμμα».

Πέτρος Φιλιππίδης: Εγκατέλειψε την Αθήνα με την σύζυγό του - Που μένουν πλέον

Πέτρος Φιλιππίδης: Εγκατέλειψε την Αθήνα με την σύζυγό του – Που μένουν πλέον

Μετά την αποφυλάκισή του, ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την Αθήνα, ειδικά μετά τις αντιδράσεις που είχαν δημιουργηθεί στην πολυκατοικία που έμενε με την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου.

Η δίκη του ηθοποιού και σκηνοθέτη που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, συνεχίζεται…

Σύμφωνα με πληροφορίες του dailymedia.com.gr, ο Πέτρος Φιλιππίδης με την Ελπίδα Νίνου βρίσκονται στο χωριό Κουκλιοί Παγωνίου στο νομό Ιωαννίνων, τόπο καταγωγής της μητέρας του ηθοποιού.