Μπήλιου Vs Πατέρα: Ο πόλεμος των άστρων στις πρωινές εκπομπές της νέας σεζόν

Συντάκτης: Newsroom

13 Ιουλίου 2022 08:00

Μπήλιου Vs Πατέρα: Ο πόλεμος των άστρων στις πρωινές εκπομπές της νέας σεζόν

Άση Μπήλιου ή Λίτσα Πατέρα; Στη μεγάλη μάχη των πρωινών της νέας σεζόν καλό θα είναι να προσθέσουμε και των αστρολόγων. Και αυτή σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Άση Μπήλιου και Λίτσα Πατέρα ετοιμάζονται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε μία μάχη που αν οριστικοποιηθεί, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Πώς όμως θα προκύψει κάτι τέτοιο; Αρκεί η Άση να μετακομίσει στο Φάληρο. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να δούμε τις εξελίξεις και πώς προκύπτει αυτή η κόντρα.

Όπως είναι γνωστό πλέον, η Φαίη Σκορδά μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να μετακομίσει στον ΣΚΑΪ. Ουσιαστικά αυτό που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις. Και ήδη έχει προχωρήσει τις επαφές της για τη στελέχωση της πρωινής εκπομπής της. Η οποία λογικά θα έχει δίωρη διάρκεια ή λίγο παραπάνω.

Βασικό στοιχείο της ψυχαγωγικής εκπομπής είναι σίγουρα και η θέση της αστρολόγου

Η Φαίη έχει πάρα πολύ καλή σχέση με τη Βίκυ Παγιατάκη. Όμως, η τελευταία βρίσκεται στο Mega και εμφανίζεται στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Έχει συμβόλαιο με το Μεγάλο Κανάλι, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει και η Σκορδά στρέφεται σε άλλες λύσεις.

Εκείνη που έχει μπει στο… στόχαστρο της παρουσιάστριας είναι η Άση Μπήλιου. Και με εκείνη η παρουσιάστρια έχει αρκετά καλές σχέσεις και οι πρώτες επαφές έδειξαν ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Βέβαια, η αστρολόγος θα ήθελε να έχει και δική της εκπομπή όπως στο Star, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα αν αναλογιστούμε το βάρος που ρίχνει ο ΣΚΑΪ στο ενημερωτικό κομμάτι. Πόσο μάλλον τη σεζόν που έρχεται, η οποία είναι προεκλογική και η προσοχή θα είναι στις… κάλπες.

Αν τελικά η Άση Μπήλιου βρεθεί στο πλευρό της Φαίης (κάτι που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες) περιμένουμε με αγωνία την… κόντρα με τη Λίτσα Πατέρα. Την αστρολόγο στην προηγούμενη εκπομπή της Σκορδά. Η οποία σημειωτέον κράτησε αποστάσεις για την αποχώρηση της παρουσιάστριας από τον ΑΝΤ1.