Μπιμπίλας για Ορφανού: «Το ότι δεν βιάστηκε εκείνη, δεν σημαίνει ότι δεν βιάστηκαν άλλοι»

Συντάκτης: Newsroom

8 Νοεμβρίου 2022 14:40

Μπιμπίλας για Ορφανού: «Το ότι δεν βιάστηκε εκείνη, δεν σημαίνει ότι δεν βιάστηκαν άλλοι»

Την πρόσφατη συνέντευξη της Νεφέλης Ορφανού και τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πως καλό θα ήταν οι ρεπόρτερ να μην απευθύνονται σε άτομα μεγάλης ηλικίας για δηλώσεις.

«Θα συμβούλευα τους ρεπόρτερ να μην πηγαίνουν για δηλώσεις σε αρκετά μεγαλύτερους ανθρώπους για να μην παίρνουν και τέτοιου είδους απαντήσεις. Το ότι κάποιος δεν βιάστηκε, δεν σημαίνει ότι δεν βιάστηκαν κάποιοι άλλοι άνθρωποι. Σέβομαι τη Νεφέλη και την αγαπώ, αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να την πιέζετε», είπε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε μια ηθοποιό του «Ρετιρέ», όπου έπαιζε και η Νεφέλη Ορφανού και είχε καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Υπάρχει άλλη μια συνάδελφός της, που έπαιζε στο Ρετιρέ και έχει καταγγείλει αυτό που της συνέβη. Με πληροφόρησε τώρα για ένα γεγονός που είχε συμβεί πριν 25 χρόνια και το είχε καταγγείλει στις αρχές του Καναδά, όπου και ζει», είπε αρχικά.

«Έχει κάνει μια καταγγελία σοβαρότατη για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Κανείς δεν μπορεί να ρίξει λάσπη σε μια καταγγελία. Για να κάνεις καταγγελία, δεν τρελάθηκες, κάτι πρέπει να σου έχει συμβεί. Κάθε κατάθεση κάθε ανθρώπου πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν, είτε είναι υπέρ, είτε κατά», συμπλήρωσε.

Νεφέλη Ορφανού: «Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό; Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις για Φιλιππίδη – Λιγνάδη»

Νεφέλη Ορφανού: «Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό; Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις για Φιλιππίδη – Λιγνάδη»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» παραχώρησε η Νεφέλη Ορφανού. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την εποχή που «καβάλησε» το καλάμι όταν πρωταγωνιστούσε στο «Ρετιρέ», αλλά και για τον Πέτρο Φιλιπίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, τονίζοντας πως και για τους δύο έχει καλές εντυπώσεις.

«Στο Ρετιρέ σταματούσε η κυκλοφορία. Μου έχει τύχει στο Σύνταγμα φρέναρε ένας και μου ζητούσε αυτόγραφα, κατέβαιναν όλοι σιγά σιγά και μου ζητούσαν και οι άλλοι. Δεν ήμουν προετοιμασμένη για όλο αυτό. Μετά από κάποιες μέρες είχα πάρε και ένα ύφος και με βλέπει η αδερφή μου και μου λέει “τι είναι αυτό; παίζεις στο ρετιρέ του Δαλιανίδη. Αν έπαιρνες Όσκαρ τι θα έκανες;», είπε αρχικά η Νεφέλη Ορφανού.

Σχετικά με τις καταγγελίες κατά του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη, η Νεφέλη Ορφανού σχολίασε: «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, ούτε θέλω να το ψάξω και ούτε και με ενδιαφέρει. Με τον Πέτρο ήταν μια εποχή που κάτι έχει συμβεί και είχα πολλά χρέη και μου είπε ο δικηγόρος μου πως αν δεν δώσω κάποια, μπαίνω φυλακή. Κλείστηκα στο καμαρίνι και πλάνταξα στο κλάμα.

Εκείνη την ώρα μπήκε Πέτρος μου λέει τι συμβαίνει ποιος σε πείραξε;”. Μου έδωσε διπλό μισθό και όταν πήγα να του τα δώσω, μου τα πέταξε. Δεν θέλω να κατηγορήσω ανθρώπους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε αυτή τη διαδικασία. Έχω δει όμως και το “Πέτρο τι κάνεις;” Ο Πέτρος τι να σου κάνει μετά από αυτό;».

Εγώ αυτά τα πράγματα τα είχα διαχωρισμένα. Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό; Και ήμουν σε ηλικία που θα μπορούσαν να με περάσουν στην κρεβατοκάμαρα. Γιατί δεν έγινε; Μου πρότειναν και εμένα να βγούμε αλλά έλεγα πως είμαι σε σχέση. Οπότε, εγώ προσωπικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και για τους δύο».