Μπο: Το έκαψε στα μπουζούκια μετά τα πλάνα της Καρολίνας με τον Μάριο Πρίαμο στο survivor

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιανουαρίου 2023 14:30

Μπο: Το έκαψε στα μπουζούκια μετά τα πλάνα της Καρολίνας με τον Μάριο Πρίαμο στο survivor

O Μπο διασκέδασε χθες, 22 Ιανουαρίου σε νυχτερινό κέντρο μετά τα τρυφερά πλάνα της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στο Survivor all star.

O Μπο είδε το ριάλιτι με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τον Γιώργο Κατσινόπουλο και στη συνέχεια βγήκε με τους φίλους του και το έριξε έξω.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Μπο βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, «Γεια σου» και μίλησε για τα πλάνα που είδαμε χθες το βράδυ!

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν είναι πολύ ευχάριστη η θέση μου, αλλά δεν είμαστε μόνο για τα ευχάριστα. Συμβαίνουν αυτά, απλά συμβαίνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα. Είναι πολύ άβολο, είναι άσχημο, κάτι που σε στενοχωρεί. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα εκστρατεία να βοηθήσω τον άνθρωπό μου και ξαφνικά βλέπεις αυτό το πράγμα. Πίστευα ότι ο Μάριος ήταν φίλος μου και ότι ο λόγος του έχει μπέσα. Πριν φύγουν, είχαν έρθει κοντά και ο Μάριος… θα μου την πρόσεχε. Κι επίσης ούτε αυτός είναι μόνος του στη ζωή.

Ήμουν σίγουρος ότι η Καρολίνα δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Το παιδί που παρέδωσα στην Acun Medya, δεν έχει καμία σχέση με το παιδί που βλέπω αυτή τη στιγμή. Δεν έχει γίνει παρεξήγηση, το είδα με τα μάτια μου. Είναι ένα τεράστιο λάθος που έκαναν και οι δύο προς τον εαυτό τους πρώτα. Δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που άφησαν πίσω, δεν σεβάστηκαν την οικογένειά τους. Μίλησα με την οικογένειά της Καρολίνας και οι ίδιοι δεν μπορούν να το πιστέψουν, είναι σοκαρισμένοι. Σαφώς και θέλω να ακούσω τι έχει να μου πει η Καρολίνα. Τα πράγματά της είναι στο σπίτι μου, μέχρι και το αμάξι της. Δεν υπάρχει περίπτωση να της δώσω δεύτερη ευκαιρία. Μίλησα και με τη σύντροφο του Μάριου κι έχει πέσει από τα σύννεφα, έχει στεναχωρηθεί. Αν η Καρολίνα θέλει, θα κάνω μια κουβέντα μαζί της».