Μπο: Το σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο, με συνοδηγό τον πατέρα του

Συντάκτης: Newsroom

8 Μαρτίου 2023 14:52

Μπο: Το σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο με συνοδηγό τον πατέρα του

O Μπό μίλησε στην εκπομπή, «Super Κατερίνα» για την τραγωδία στα Τέμπη και αποκάλυψε ένα σοβαρό ατύχημα που είχε και ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, ο ράπερ είπε: «Η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε λίγο το J2US, γιατί πραγματικά περνάμε ωραία. Εντάξει, αυτό που συνέβη ήταν τραγικό. Είχαμε εθνικό πένθος και πολύ καλά πράξαμε που δεν βγήκαμε. Θα ένιωθα πολύ άσχημα εάν έπρεπε να το κάνουμε»!

«Ένα γεγονός που συνέβη προσωπικά σε μένα είναι ότι ανέβασα μία φωτογραφία ενός κοριτσιού που έψαχναν ακόμα κι ένας φίλος μου μού έστειλε στο Instagram: σε ευχαριστώ πολύ, είναι η ανιψιά μου. Εκεί ήρθε πιο κοντά απ’ ό,τι ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή»!

«Το κορίτσι δεν ζει, δυστυχώς. Είναι πολύ άσχημο. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά και δεν έχουν νόημα. Οι άνθρωποι να βρουν τη δύναμη να συνεχίσουν τη ζωή τους».

Όταν ρωτήθηκε αν του έχει συμβεί κάποιο τροχαίο ατύχημα, ο Μπο αποκάλυψε: «Είχα ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο, με συνοδηγό τον πατέρα μου. Φοβηθήκαμε μήπως χάσαμε ο ένας τον άλλο. Ήταν σοβαρό ατύχημα, με ανατροπή και τα λοιπά».

Μπο: «Δεν θέλω να ακούσω τη γνώμη της Καρολίνας - Άνανδρο αυτό που έκανε ο Μάριος Πρίαμος»

Μπο: «Δεν θέλω να ακούσω τη γνώμη της Καρολίνας – Άνανδρο αυτό που έκανε ο Μάριος Πρίαμος»

Μετά από όλα όσα συνέβησαν στο Survivor με την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο, ο Μπο βρέθηκε στο «Πρωινό».

«Έμενε αρκετά στο σπίτι μου. Γνωριζόμασταν ενάμιση μήνα, εγώ το ξεκίνησα. Ήθελα, ήθελε, πίστευα ότι πάει καλά. Είχε πει και στον αδελφό της ότι ήταν ερωτευμένη.

Εγώ την πήγα στα γραφεία για να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο. Καταλάβαμε με αυτά που είπε ότι ξεκίνησε το φλερτ με τον Μάριο ενώ ήμασταν μαζί. Ακόμα και την τελευταία μέρα που μιλούσαμε ενώ ήταν στον Άγιο Δομίνικο μου έλεγε όλα αυτά που λένε τα ζευγάρια. Μάλιστα, περνούσε ο Μάριος Πρίαμος και μου έλεγε θα στην προσέχω, αυτό είναι χειρότερο.

Δεν μπήκα στη διαδικασία να μιλήσω μαζί της, δεν θέλω να ακούσω τη γνώμη της πλέον, δεν υπάρχει λόγος. Δεν έχω ερωτήσεις, δεν υπάρχει κάτι να μάθω», είπε ο Μπο για την Καρολίνα Καλύβα και συνέχισε για τον Μάριο Πρίαμο:

«Να μου λες ότι θα στην προσέχω… δεν τιμάς τον λόγο σου σαν άνδρας. Το θεωρώ άνανδρο όλο αυτό. Ή κάτι ψηνόταν από πριν, γιατί είναι λίγο παρατραβηγμένο.

Εγώ ξέρω ότι τα είχε με την Ελευθερία Ελευθερίου. Σαφώς και την πείραξε την Ελευθερία, τράβηξε τη δική της ιστορία. Το φάουλ του Μάριου είναι διπλό».

«Αυτό που εισέπραξα από τη μητέρα της που ήρθε να μαζέψει τα πράγματα ήταν κάτι καλό. Τώρα μετά που βγήκε σε εκπομπές και έλεγε πράγματα, δεν με αφορά», ανέφερε ο Μπο και συνέχισε:

«Περισσότερο από όλα με πείραξε η ανθρώπινη σχέση. Εγώ εμπιστεύομαι τους ανθρώπους και αυτό δεν θα το αλλάξω. Με πειράζει ότι δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεσαι πράγματα, τον χρόνο σου. Προγραμματίζαμε διάφορα μαζί, υπήρχε πολύ καλή χημεία, αλλά προφανώς, μπαίνοντας στο αεροπλάνο εξατμίστηκε. Ο καθένας να τραβήξει τον δρόμο του και όλα καλά».

«Δε γίνεται να της ξαναδώσω δεύτερη ευκαιρία. Θα της έλεγα απλά να πήρε ένα μάθημα και να μην το ξανακάνει».