Μπογδάνος για Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Πιστεύω ότι θα πάμε μακριά μαζί. Πρέπει να έχει ένα αξίωμα στο κόμμα»

Συντάκτης: Newsroom

5 Αυγούστου 2022 13:11

Σοφία Λεοντίτση: Παίρνει το μέρος της Αφροδίτης Λατινοπούλου! Δημόσια στήριξη

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παραχώρησε συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή του ANT1 και αναφέρθηκε στην… μεταγραφή της Αφροδίτης Λατινοπούλου από τη Νέα Δημοκρατία στο κόμμα του.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε στο πρωινό του ΑΝΤ1 για την Αφροδίτη Λατινοπούλου και για τις ακραίες τοποθετήσεις της το τελευταίο διάστημα.

«Με την κα Λατινοπούλου συζητάμε, ζυμωνόμαστε, βρισκόμαστε σε μία ανταλλαγή απόψεων εδώ και πολύ καιρό. Εξέβαλε θετικά στη χθεσινή της ανακοίνωση για την οποία είμαι πολύ χαρούμενος. Οι νέοι Έλληνες πατριώτες, οι οποίοι έχουμε φιλελεύθερα χαρακτηριστικά, συγκροτούμε έναν πυρήνα με φωνή, ορμή και δύναμη. Λίγοι άνθρωποι εκφράζουν τις αρχές και τις αξίες που ίσως έχει ξεχάσει η Νέα Δημοκρατία, τις οποίες εκφράζει η Αφροδίτη Λατινοπούλου τον τελευταίο καιρό. Πιστεύω ότι θα πάμε μακριά μαζί.

Εθνικής Δημιουργίας». «Πρέπει να έχει ένα αξίωμα και αυτό το συζητάμε εσωτερικά. Ενδεχομένως σύντομα να κάνουμε και μία ανακοίνωση».

Ερωτηθείς για κριτικές που έχει ασκήσει στο παρελθόν μέσω αναρτήσεών της η Αφροδίτη Λατινοπούλου, είπε πως «η Λατινοπούλου δεν έχει ποτέ καταφερθεί κατά κανενός», εκτιμώντας ότι, σε μια εποχή που δεν υπάρχουν φύλα, έθνη, θεός, το να λες τα πράγματα με το όνομά τους, είναι πράξη αντίστασης».