Μπόμπα – Τανιμανίδης: Τα «έσπασαν» στον Κωνσταντίνο Αργυρό

Συντάκτης: Newsroom

13 Αυγούστου 2022 20:11

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψαν πότε θα γίνει η βάφτιση των διδύμων

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης εδώ και αρκετό καιρό απολαμβάνουν μαζί με τις δίδυμες κόρες του, Φιλίππα και Αριάνα τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μετά την Μύκονο επισκέφτηκαν την Χαλκιδική για να περάσουν μερικές ημέρες με τον αγαπημένο του φίλο, Χαβιέ Λαμπούρ.

Το ζευγάρι του έδωσε και κατάλαβε σε αυτή τη βραδινή τους έξοδο και έχουμε την απόδειξη.

Μάλιστα Χθες (12/8) το βράδυ η Χριστίνα Μπομπά και ο Σάκης Τανιμανίδης διασκέδασαν στη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού. Το ζευγάρι μοιρλαστηκε αρκετά stories στους προσωπικους τουσ λογαριασμούσ στο instagram δείχνοντας να απολαμβάνουν την βραδιά. Από τραγούδια και αφιερώσεις μέχρι και ένα μοναδικό ζειμπέκικο του Σάκη που πηρε το χειροκρότημα όχι μόνο της παρέας του αλλά και των υπόλοιπων θαμώνων του μαγαζιού.

Το ζευγάρι απολαμβάνει ανέμελες στιγμές, κάνει θαλάσσια σπορ και τα βράδια διασκεδάζουν μέχρι τελικής πτώσης.  και του έδωσαν και… κατάλαβε.

Σάκης Τανιμανίδης: Αυτό είναι το ριάλιτι του ΑΝΤ1 που θα παρουσιάσει

Σάκης Τανιμανίδης: Αυτό είναι το ριάλιτι του ΑΝΤ1 που θα παρουσιάσει

Ο Σάκης Τανιμανίδης, από τον ερχόμενο Ιανουάριο, θα παρουσιάσει ένα νέο reality του ΑΝΤ1, το όποιο έχει σχέση με τις νέες επιχειρηματικές ιδέες, το «Dragons’ Den»

Το «Dragons’ Den» είναι ένα «talent show επιχειρηματικών ιδεών». Το σόου θα έχει 5 κριτές, εγνωσμένης αξίας επιχειρηματίες, οι οποίοι καλούνται να επιλέξουν από παρουσιάσεις πρωτόλειων ιδεών έως υπαρχουσών επιχειρηματικών ιδεών, και να τις χρηματοδοτήσουν οι ίδιοι από τα κονδύλιά τους γιατί πιστεύουν ότι μπορεί να έχει απήχηση και να πάει πολύ μακριά.

«Έχουμε δει φοβερές ιδέες στο κάστινγκ που έχει γίνει και περιμένουμε να παραξενευτείτε και να εντυπωσιαστείτε και εσείς με όσα θα δείτε», ανέφερε ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώρτζης Ποφάντης στην ενημέρωση των δημοσιογράφων για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν, για το νέο reality που θα παρουσιάσει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Αναφορικά με το Dragons’ Den αξίζει να σημειώσουμε ότι οι επίδοξοι δημιουργοί των ευρεσιτεχνιών ή των επιχειρηματικών ιδεών καλούνται να πείσουν τους 5 επενδυτές ότι η ιδέα τους είναι η καλύτερη ώστε να τους καταφέρουν να διαθέσουν σε εκείνους τα χρήματά τους μέσα από τον περιορισμένο χρόνο που διαθέτουν.