Μπότες Ugg: Οκτώ tips για να ξεχωρίσεις τις αυθεντικές από τις «μαϊμού»

9 Φεβρουαρίου 2022 19:22

Μπότες Ugg: Οκτώ tips για να ξεχωρίσεις τις αυθεντικές από τις «μαϊμού»

Οι μπότες Ugg έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια και είναι ένα αγαπημένο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Όμως επειδή η καλή ποιότητα παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε τις αυθεντικές από τις «μαϊμού»;

Αν έχεις στο πρόγραμμα να αγοράσεις ένα ζευγάρι μπότες ugg σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με οκτώ πράγματα που πρέπει να προσέξεις ώστε να είστε σίγουρη ότι θα αγοράσεις τις αυθεντικές.

1. Η ετικέτα

Οι μπότες ugg για 3 χρόνια τώρα, κατασκευάζονται από μία και μόνο εταιρεία με την επωνυμία Corporation Deckers.

Το εργοστάσιο της βρίσκεται στην Κίνα. Οπότε, αν η ετικέτα γράφει «Made In China» είναι αυθεντικές μπότες. Αν η ετικέτα λέει ότι γίνονται σε οποιαδήποτε άλλη χώρα από άλλη εταιρεία είναι ψεύτικες.

2. Η συσκευασία

Οι γνήσιες μπότες ugg έρχονται σε ένα εύρωστο κουτί κατασκευασμένο από ισχυρό χαρτόνι. Το πλαστικό που οι μπότες είναι τυλιγμένες πρέπει να είναι παχύ και να γράφει «UGG Αυστραλία».

Οι χαμηλής ποιότητας απομιμήσεις συνοδεύονται με ένα λεπτό πλαστικό και σχεδόν πάντα δεν έχουν τίποτα τυπωμένο πάνω τους.

Επίσης, ελέγξτε το βιβλιάριο περίθαλψης, την κάρτα γνησιότητας και άλλα έντυπα που οι μπότες UGG είναι συσκευασμένες.

3. Το εσωτερικό προστατευτικό

Οι αυθεντικές μπότες UGG έχουν ένθετο παπούτσι στο εσωτερικό τους για να τους αποτρέψει από να παραμορφωθούν κατά την μεταφορά τους.

 

4. Τα πέλματα

Τα αληθινά πέλματα είναι ευέλικτα – εύκαμπτα. Τα ψεύτικα είναι άκαμπτα και είναι πολύ δύσκολο να τα λυγίσεις.

Οι πραγματικές μπότες ugg έχουν πάχος πέλματος 1/2 ίντσα. Οι απομιμήσεις ugg μπότες έχουν λεπτότερη σόλα.

 

5. Το μέγεθος

Είναι γνωστό ότι οι μπότες ugg είναι σε μεγάλα μεγέθη για αυτό πρέπει να τις αγοράζεται ένα νούμερο μικρότερο. Αν τις δείτε λίγο πιο στενές μάλλον δεν είναι οι αυθεντικές

6. Η μυρωδιά

Μερικές «μαϊμού» uggs έχουν ψεύτικο τρίχωμα προβάτου. Η χρωστική ουσία που χρησιμοποιήθηκε τις κάνουν να μυρίζουν εντελώς διαφορετικά. Αν λοιπόν δείτε κάποια περίεργη μυρωδιά οι μπότες είναι ψεύτικες.

7. Η τιμή

Οι γνήσιες ugg boots Australia είναι κατασκευασμένες από φυσικό τρίχωμα και 100% προσεγμένα υλικά. Για το λόγο αυτό οι τιμές τους είναι ανάλογες της ποιότητας! Μπότες οι οποίες κοστίζουν 20 και 30 ευρώ δεν είναι γνήσιες.

8. Το μαγαζί, το eshop, ο/η πωλητής-τρια

Πολύ σημαντικός παράγοντας αποτελεί το μαγαζί από το οποίο θα αγοράσετε τις ugg μπότες.