Μπουγέλα, βρισίδια και ξύλο σε μπουζουξίδικο στη Λάρισα

Δημοσιεύθηκε: 04/12/2019 10:53
Μπουγέλα, βρισίδια και ξύλο σε μπουζουξίδικο στη Λάρισα

Μπουνιές, βρισιές και μπουγέλα φαίνεται ότι έριξε ο Αλέξης Κούγιας σε άγνωστο άνδρα κατά τη διάρκεια που διασκέδαζε τη νίκη της ομάδας του σε μπουζουξίδικο της Λάρισας.
Ο γνωστός ποινικολόγος και ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο για να γιορτάσει τη νίκη της ομάδας του επί του Βόλου, ωστόσο το γλέντι πήρε απρόσμενη τροπή. Ένας άγνωστος άνδρας κάποια στιγμή πλησίασε το τραπέζι του Αλέξη Κούγια με απειλητικές διαθέσεις, όπως υποστηρίζει ο ποινικολόγος. Οι δυο τους είχαν έναν έντονο διάλογο και ξαφνικά ο Αλέξης Κούγιας έπιασε ένα ποτήρι νερό και τον μπουγέλωσε. Στη συνέχεια σηκώθηκε όρθιος, ύψωσε τις γροθιές του και έκανε κίνηση να επιτεθεί.

Είναι η στιγμή που ξεκινάει το επεισόδιο στα μπουζούκια της Λάρισας, με τον Αλέξη Κούγια και έναν άνδρα να έρχονται στα χέρια.
Στο επόμενο βίντεο φαίνεται πιο καθαρά ο άνδρας που πλησιάζει και μιλάει σε έντονο ύφος στον Αλέξη Κούγια και στη συνέχεια ξεκινάει η συμπλοκή.
Ο Αλέξης Κούγιας επιβεβαίωσε με δηλώσεις του το επεισόδιο και είπε πως δύο άγνωστα άτομα του επιτέθηκαν και ότι πρόκειται για ένα ατυχές συμβάν, από αυτά που συμβαίνουν στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης συνήθως εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.