Μπουρλότο στο σπίτι των Σεβαστών: O Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Δούκα το ένοχο μυστικό της Μυρσίνης! Ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του Νικηφόρου;

14 Νοεμβρίου 2020 08:40

Γνωρίζουμε ότι οι εξελίξεις είναι πλέον καταιγιστικές στις Άγριες μέλισσες, αλλά το… μπουρλότο που θα πέσει στο σπίτι των Σεβαστών δεν θα έχει προηγούμενο.

Ο Μιλτιάδης φαίνεται ότι ξέρει πολλά ένοχα μυστικά του χωριού και το κυριότερο, το πιο ένοχο μυστικό που κρύβει η Μυρσίνη. Γι’ αυτό οι σχέσεις τους είναι σε οριακό σημείο και δεν θέλει εκείνη να τον βλέπει. Στον πρώτο κύκλο της σειράς (αν θυμάστε) σε μία συνάντησή τους ο Μιλτιάδης της είχε πει να προσέξει τι λέει γιατί γνωρίζει πάρα πολλά για το παρελθόν της.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να τα αποκαλύψει. Σε ποιον; Μα φυσικά στον Δούκα.

Στα επόμενα επεισόδια Δούκας και Μιλτιάδης έρχονται αντιμέτωποι. Ο ένας αντιμετωπίζει τον άλλο με έντονο το στοιχείου του μίσους και της εκδίκησης. Ο καθένας για τους λόγους του. Ο Μιλτιάδης, όμως είναι έτοιμος, να ταράξει το Δούκα, λέγοντάς του ότι η Μυρσίνη του κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Εκείνος επιμένει να μάθει. Ο Μιλτιάδης του αποκαλύπτει στο Δούκα ότι ένας από τους γιους του, δεν είναι βιολογικό του παιδί. Ο Δούκας σοκάρεται και απαιτεί να μάθει το όνομά του.

Ο Νικηφόρος δεν είναι το βιολογικό παιδί του αρχηγού των Σεβαστών. Η αντίδραση του Δούκα θα είναι έντονη κυρίως απέναντι στη Μυρσίνη, όσο και στον μέχρι τώρα γιο του. Εκείνος βέβαια δε γνωρίζει το μυστικό της μητέρας και σοκάρεται εξίσου και κρατάει αποστάσεις από τη μητέρα του.

Ο Δούκας διώχνει τη Μυρσίνη από το σπίτι, αλλά το μεγάλο ερώτημα παραμένει.

Ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας του Νικηφόρου; Η αποκάλυψη θα προκαλέσει νέο σεισμό στο Διαφάνι;