Μπραντ Πιτ: Αποκάλυψε ποιους θεωρεί τους «πιο όμορφους άντρες στον κόσμο»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Σεπτεμβρίου 2022 09:30

Σε συνέντευξη του στη «Vogue» ο Μπραντ Πιτ αποκάλυψε ποιους άνδρες θεωρεί ότι είναι οι πιο όμορφοι στον κόσμο.

O χολιγουντιανός αστέρας, Μπραντ Πιτ έδωσε ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό και μεταξύ άλλων μοιράστηκε την άποψή του για τους πιο ωραίους άντρες.

«Ξέρετε, στον κόσμο της υποκριτικής επειδή είναι η πρωινή μου δουλειά… η άμεση επιλογή είναι ο Πολ Νιούμαν. Επειδή γέρασε με τόση χάρη.

Και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ήταν ένας πραγματικά ιδιαίτερος, δοτικός, ζεστός και ειλικρινής άνθρωπος», τόνισε ο Πιτ.

Και συνέχισε λέγοντας: «Αν ήταν να ονομάσω κάποιον εν ζωή πρέπει να ονομάσω τον Τζορτζ Κλούνεϊ, γιατί όχι;», ανέφερε αστειευόμενος ο 58χρονος πρωταγωνιστής.

«Γιατί συνήθως, πάντα τον βγάζω έξω και πάντα με βγάζει έξω. Και αυτή τη φορά, θα κάνω το αντίθετο, μόνο αυτή τη φορά».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Ο σταρ του Χόλιγουντ ανακοίνωσε, επίσης, τη νέα του σειρά περιποίησης, που ονομάζεται «Le Domaine Skincare» και αποκάλυψε ποια από τις διάσημες πρώην του αποτέλεσε για τον ίδιο πηγή έμπνευσης.

«Λατρεύω αυτό που έκανε η Γκούινεθ Πάλτροου», είπε στο περιοδικό. Και συμπλήρωσε: «Εξακολουθεί να είναι μια πραγματικά αγαπημένη φίλη και έχει χτίσει αυτή την αυτοκρατορία.

Πάντα το είχε αυτό μέσα της ως επιμελήτρια, και ήταν μια υπέροχη δημιουργική διέξοδος γι’ αυτήν. Στην πραγματικότητα, τώρα που το σκέφτομαι, ήταν μάλλον η πρώτη που με έκανε να πλένω το πρόσωπό μου ακόμα και δύο φορές την ημέρα… ίσως».

Ο Πιτ θέλησε να ξεκαθαρίσει, ωστόσο, ότι αν και πρόκειται για τη δική του μάρκα (την οποία δημιούργησε με τη βοήθεια της οικογένειας αμπελουργών Περίν), δεν είναι το πρόσωπο της μάρκας.

Αποτελεί, πάντως, την κινητήριο δύναμη πίσω από τη δημιουργία των προϊόντων, τα οποία χρησιμοποιούν αντιοξειδωτικά με βάση τα σταφύλια από το Chateau Miraval, επιτρέποντάς του να συνδυάσει τις γνώσεις και την αγάπη του για το κρασί με τη νέα του απόπειρα σε προϊόντα για την περιποίηση του δέρματος.