Μπραντ Πιτ: έγινε ντελιβεράς λόγω κορονοϊού (φωτογραφίες και βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 19 Νοεμβρίου 2020 09:20
Μπραντ Πιτ: έγινε ντελιβεράς λόγω κορονοϊού (φωτογραφίες και βίντεο)

Ο σταρ του Once Upon a Time in Hollywood, έκανε μια απίστευτη στιγμή πραγματικότητα. Την περασμένη εβδομάδα στο Λος Άντζελες βοήθησε όσους έχουν ανάγκη λόγω της πανδημίας. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο Μπραντ Πιτ φαίνεται να μοιράζει κουτιά με αγαθά παντοπωλείου.

Πολύς κόσμος περίμενε υπομονετικά την σειρά του για να παραλάβει τρόφιμα από το φορτηγό που ο ίδιος οδήγησε και ξεφόρτωνε για ώρες. Λόγω της μάσκας προστασίας πολλοί δεν κατάλαβαν αμέσως ποιος ήταν.

Ένας από τους κάτοικους της περιοχής είπε: «Ο Μπραντ πραγματικά έμοιαζε με ήρωα, δεν σταμάτησε όλη την ημέρα. Ήταν εντελώς αφοσιωμένος σε αυτό που έκανε, φορώντας μάσκα και γάντια και φαινόταν να είναι ο πραγματικός Μπραντ Πιτ, τον οποίο δεν μπορούμε να δούμε ποτέ. Ήταν εδώ για τρεις με τέσσερις ώρες και σταματούσε μόνο για λίγο για να καπνίσει και μετά συνέχιζε. Προς το τέλος όταν όλα τα κουτιά είχαν ξεφορτωθεί, έβγαλε τη μάσκα του και κουβέντιασε με τους εθελοντές στο πίσω μέρος του φορτηγού, αφού είχε τελειώσει η διανομή. Μπορούσες να δεις ότι δεν το έκανε για αναγνώριση αλλά γιατί το ένιωθε»

Ο Μπραντ Πιτ παρά το γεγονός ότι φέτος κέρδισε το πρώτο του Όσκαρ, στην προσωπική του ζωή τα πράγματα δεν πάνε καλά. Τον περασμένο μήνα χώρισε από την τελευταία του σύντροφο, Νικόλ Ποτουράλσκι και ο ηθοποιός που κάποτε είχε ψηφιστεί ο πιο σέξι άντρας από το περιοδικό People, πλέον είναι μόνος.