Μπραντ Πιτ: Είναι ζευγάρι με την Έμιλι Ρατακόφσκι;

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

19 Αυγούστου 2022 12:45

Αίσθηση προκάλεσε δημοσίευμα του «Deux Moi» που ανέφερε ότι ο Μπραντ Πιτ και η Έμιλι Ρατακόφσκι έχουν έρθει πολύ κοντά με αποτέλεσμα κάποιοι να πιστεύουν ότι κάτι τρέχει ανάμεσά τους.

Το ρεπορτάζ, που επικαλείται πολλές ανώνυμες πηγές, υποστηρίζει πως ο χολιγουντιανός σταρ Μπραντ Πιτ παρηγόρησε το κορυφαίος μοντέλο Έμιλι Ρατακόφσκι μετά τον πρόσφατο χωρισμό της τελευταίας από τον Σεμπάστιαν Μακ Κλαρντ, με τον οποίο απέκτησε ένα γιο.

Κατά το Μέσο οι δυο τους έχουν περάσει ώρες μαζί, δειπνώντας στην ιδιωτική αίθουσα ιδιαίτερα πολυτελούς εστιατορίου στο Παρίσι. Παράλληλα, έχουν βρεθεί και στο »City’s Pearl Oyster Bar» της Νέας Υόρκης.

Πάντως, η παραπάνω φημολογία δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν από τους δύο.

Από εκεί και πέρα, αποκαλύφθηκε το πρόσωπο που κρυβόταν πίσω από το ψεύτικο όνομα «Jane Doe» που κατέθεσε μήνυση κατά του FBI, μετά το κλείσιμο της υπόθεσης της Αντζελίνα Τζολί εναντίον του Μπραντ Πιτ.

Η εν λόγω γυναίκα κατηγορούσε το FBI ότι δεν συνέλαβε τον Χολιγουντιανό ηθοποιό, παρά το γεγονός ότι παραλίγο να βλάψει σωματικά τη σύζυγό του και το ένα από τα παιδιά του, κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής πτήσης τους το 2016.

Μάλιστα, ζητούσε από την υπηρεσία να της παραδώσει όλα τα έγγραφα, σχετικά με την υπόθεση και παραπονέθηκε για «έλλειψη διαφάνειας».

Μέχρι στιγμής, η πραγματική ταυτότητα της γυναίκας παρέμενε άγνωστη. Σύμφωνα με τον Eriq Gardner του «Puck News» το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από την αγωγή δεν είναι άλλο από την ίδια την Αντζελίνα Τζολί!

H ηθοποιός υποστήριξε πως ο πρώην σύζυγός της ήταν ιδιαίτερα βίαιος και επιθετικός κατά τη διάρκεια της πτήσης, ενώ καθώς πήγαινε στην τουαλέτα, της έπιασε το κεφάλι και την ταρακουνούσε.

Στη συνέχεια, της φώναζε ότι καταστρέφει την οικογένειά τους, ενώ φέρεται να επιτέθηκε και στον υιοθετημένο γιο τους, Μάντοξ, γεγονός το οποίο ο Πιτ αρνείται κατηγορηματικά. Η Τζολί είχε καταθέσει επίσης, πως ενώ η ίδια προσπαθούσε να ηρεμήσει από την ένταση και ήθελε να κοιμηθεί, εκείνος της πέταξε μπύρα.

Αν και προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποδείξει τους ισχυρισμούς της, επιμένοντας συνεχώς να γίνουν νέες έρευνες, το FBI αποφάσισε να απαλλάξει τον ηθοποιό από όλες τις κατηγορίες.

Όταν ο φάκελος έκλεισε, η Τζολί ζήτησε εξηγήσεις, τις οποίες και δεν πήρε ποτέ. Αυτός ήταν και ο λόγος, για τον οποίο προχώρησε σε αγωγή εις βάρος της υπηρεσίας.