Μπραντ Πιτ – Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Φουντώνουν οι φήμες ότι είναι μαζί!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Σεπτεμβρίου 2022 12:00

Οι φήμες περί ειδυλλίου ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Έμιλι Ραταϊκόφσκι δεν είναι καινούργιες εντούτοις συντηρούνται και πολλοί θεωρούν ότι τελικά έχουν βάση!

Πηγές που θεωρούνται αξιόπιστες αναφέρουν ότι ο χολιγουντιανός αστέρας Μπραντ Πιτ και το μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι έχουν βγει ορισμένα ραντεβού.

Έχουν φλερτάρει και προς το παρόν βρίσκονται στη διαδικασία να διαπιστώσουν αν και κατά πόσο ταιριάζουν ως ζευγάρι.

Υπενθυμίζεται πως ο Πιτ έχει βγει από ένα δύσκολο διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί και η Ραταϊκόφσκι από την πλευρά της, μόλις χώρισε ύστερα από τις απιστίες του συζύγου της Σεμπάστιαν Μπέαρ Μακ Κλαρντ και έχει ένα παιδί…

Στη δεδομένη χρονική στιγμή αμφότεροι δηλώνουν ότι είναι μόνοι στη ζωή αλλά δεν είναι σίγουρο ότι λένε την αλήθεια.

Μένει, φυσικά, να φανεί τι ακριβώς ισχύει…

Η πρώτη αναφορά περί σχέσης των δύο αστέρων προήλθε από δημοσίευμα του «Deux Moi» και όπως είναι φυσικό προκάλεσε αίσθηση.

Σύμφωνα με αυτό, ο Πιτ και η Ρατακόφσκι έχουν έρθει πολύ κοντά με αποτέλεσμα κάποιοι να πιστεύουν ότι κάτι τρέχει ανάμεσά τους.

Το ρεπορτάζ, που επικαλείται πολλές ανώνυμες πηγές, υποστήριζε πως ο χολιγουντιανός σταρ παρηγόρησε το κορυφαίο μοντέλο μετά τον πρόσφατο χωρισμό της τελευταίας από τον Σεμπάστιαν Μπέαρ Μακ Κλαρντ, με τον οποίο απέκτησε ένα γιο.

Κατά το Μέσο οι δυο τους έχουν περάσει ώρες μαζί, δειπνώντας στην ιδιωτική αίθουσα ιδιαίτερα πολυτελούς εστιατορίου στο Παρίσι. Παράλληλα, έχουν βρεθεί και στο »City’s Pearl Oyster Bar» της Νέας Υόρκης.

Είχε προηγηθεί ο χωρισμός της Ραταϊκόφσκι, που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν.

Η είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από περίπου δύο μήνες.

Παρόλα αυτά, ο Μακ Κλαρντ όχι μόνο δεν ήθελε να χωρίσει με την επί τέσσερα χρόνια γυναίκα του και μητέρα του γιου του αλλά την παρακαλούσε να τα ξαναβρούν, σύμφωνα με πηγές από ξένα σάιτ.

Κανένας από τους δύο δεν έχει αναφερθεί δημόσια στο ζήτημα του χωρισμού ή της απιστίας που στάθηκε αφορμή να τρέχουν στα δικαστήρια.