Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η μητέρα της απάντησε στις κατηγορίες της – «Έκανα το καλύτερο δυνατό»

30 Αυγούστου 2022 10:15

Η μητέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Λιν Σπίαρς, απάντησε στην ποπ σταρ, η οποία σε ηχητικό κλιπ δήλωσε ότι ένιωθε εγκαταλελειμμένη από εκείνη εξαιτίας των συντηρητικών της απόψεων.

«Μπρίτνεϊ, σε όλη σου τη ζωή προσπάθησα να υποστηρίξω τα όνειρα και τις επιθυμίες σου!», έγραψε στο Instagram η Λιν Σπίαρς δίπλα σε μια παλιά ασπρόμαυρη φωτογραφία της μαζί με την τραγουδίστρια, Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

«Και επίσης, έκανα το καλύτερο δυνατό για να σε βοηθήσω να βγεις από τις κακουχίες! Δεν σου έχω γυρίσει ποτέ και δεν θα σου γυρίσω την πλάτη!», πρόσθεσε.

Η Λιν ισχυρίστηκε ότι η Μπρίτνεϊ ήταν αυτή που της γύρισε την πλάτη, προσθέτοντας: «Οι απορρίψεις σου στις αμέτρητες φορές που μ’ έχεις πετάξει έξω και οι αμέτρητες κλήσεις μου με κάνουν να νιώθω απελπισία! Έχω δοκιμάσει τα πάντα».

Στη συνέχεια ολοκλήρωσε ειρωνικά τη δημόσια ανάρτηση: «Σε αγαπώ τόσο πολύ, αλλά αυτή η συζήτηση είναι μόνο για εσένα και για μένα, από κοντά, ιδιωτικά».

Υπενθυμίζεται πως λίγες ώρες νωρίτερα, η Μπρίτνεϊ κατηγόρησε την οικογένειά της για την κακοποίηση που βίωσε κατά τη διάρκεια της 13χρονης κηδεμονίας της.

Παρά τα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνη και τον πατέρα της Τζέιμι Σπίαρς, είπε είναι θυμωμένη με τη μητέρα της, Λιν επειδή όταν οι δημοσιογράφοι της τηλεφωνούσαν, εκείνη υποτίθεται ότι κρυβόταν αθώα και δεν μιλούσε για την κόρη της.

«Πάντα ήταν σαν, ‘Δεν ξέρω τι να πω. Απλώς δεν θέλω να πω κάτι κακό. Προσευχόμαστε για αυτούς’.

Πρόσθεσε πως η μητέρα της θα μπορούσε να την είχε βοηθήσει και να της εξασφαλίσει νομική εκπροσώπηση.

«Αισθάνομαι ότι θα μπορούσε να μου βρει δικηγόρο κυριολεκτικά μέσα σε δύο δευτερόλεπτα. Ο φίλος μου με βοήθησε να βρω έναν στο τέλος αλλά κάθε φορά που ερχόμουν σε επαφή με μια εταιρεία, το τηλέφωνό μου παρακολουθείτο και μου το έπαιρναν», δήλωσε μεταξύ άλλων στο ηχητικό κλιπ που «ανέβασε» στο YouTube η τραγουδίστρια.