Μπρίτνεϊ Σπίαρς προς τους γονείς της: «Προσεύχομαι να καείτε στην κόλαση»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

13 Σεπτεμβρίου 2022 08:20

Σκληρή επίθεση στους γονείς της εξαπέλυσε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέγοντας μάλιστα ότι προσεύχεται να καούν και οι δύο στην κόλαση!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανέφερε πως δεν έχει ξεχάσει τον πόνο που της προκάλεσαν ο πατέρας και η μητέρα της στο διάστημα της υποχρεωτικής κηδεμονίας της.

Η 40χρονη σταρ ανέφερε με ηχητικό μήνυμα στο Instagram πως την υποχρέωναν να υποβάλλεται διαρκώς σε εξετάσεις μαγνητικής τομογραφίας χωρίς να της εξηγήσουν το γιατί.

Η ίδια είπε ότι πέρασε τρεις φορές από τον μαγνητικό τομογράφο, κάτι που την έκανε να πιστέψει ότι πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου.

«Λυπάμαι που δεν θα ξεχάσω ποτέ τον πόνο. Πάνε μόλις δέκα μήνες αφότου έληξε η κηδεμονία.

Σε κανέναν δεν θα ευχόμουν τέτοιο πόνο. Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδεχθώ το γεγονός ότι μου το έκανε αυτό η οικογένειά μου.

Θα είναι δύσκολο για μένα για όλη την υπόλοιπη ζωή μου. Όσο για τη μητέρα και τον πατέρα μου που έκρυβαν τον καφέ στο σπίτι για να με ξυπνήσουν από το να νιώθω νεκρή και φοβισμένη σαν ηλικιωμένη κυρία… και με πέταξαν…

Θα το πω δυνατά και περήφανα… Προσεύχομαι να καείτε και οι δύο στην κόλαση» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Υπενθυμίζεται, ότι τον Νοέμβριο, δικαστήριο της Καλιφόρνια απελευθέρωσε τη Σπίαρς από την επιτήρηση καθώς διαπιστώθηκε ότι υποχρεωνόταν από τον πατέρα της να χρησιμοποιεί ενδομήτρια συσκευή για να μην αποκτήσει τρίτο παιδί.

Πριν από λίγες ημέρες, η μητέρα της Σπίαρς, Λιν Σπίαρς, απάντησε (μέσω Instagram) στις κατηγορίες της κόρης της.

«Μπρίτνεϊ, σε όλη σου τη ζωή προσπάθησα να υποστηρίξω τα όνειρα και τις επιθυμίες σου!», έγραψε στο Instagram η Λιν Σπίαρς δίπλα σε παλιά ασπρόμαυρη φωτογραφία της με την τραγουδίστρια.

«Και επίσης, έκανα το καλύτερο δυνατό για να σε βοηθήσω να βγεις από τις κακουχίες! Δεν σου έχω γυρίσει ποτέ και δεν θα σου γυρίσω την πλάτη!», πρόσθεσε.

Η Λιν ισχυρίστηκε ότι η Μπρίτνεϊ ήταν εκείνη που αποτραβήχθηκε, προσθέτοντας: «Οι απορρίψεις σου στις αμέτρητες φορές που μ’ έχεις πετάξει έξω και οι αμέτρητες κλήσεις μου με κάνουν να νιώθω απελπισία! Έχω δοκιμάσει τα πάντα».

Στη συνέχεια ολοκλήρωσε ως εξής την ανάρτηση: «Σε αγαπώ τόσο πολύ, αλλά αυτή η συζήτηση είναι μόνο για εσένα και για μένα, από κοντά, ιδιωτικά».