Το διαζύγιο-σοκ για τον κόσμο του «Mr.Survivor» Ατζούν Ιλίτζαλι και το φημολογούμενο τρίτο πρόσωπο (φωτογραφίες)

26 Νοεμβρίου 2018 21:18

Περίεργες στιγμές για τον «Mr. Survivor». Πολύ δύσκολες για ν’ ακριβολογούμε. Άλλωστε, όταν γράφεται το «the end» σε μία σχέση, πολύ περισσότερο σ’ ένα γάμο, όλα δύσκολα -και περίεργα- είναι.  Ο Ατζούν Ιλίτζαλι επιβεβαίωσε το διαζύγιο από την τρίτη σύζυγό του, Σεϊμά Σούμπασι με την οποία παντρεύτηκαν πέρυσι τον Σεπτέμβριο σε μια παραμυθένια τελετή στο Σεν Τροπέ. Πλέον, το μόνο που τους ενώνει είναι η κόρη τους. 

Η επιβεβαίωση έγινε στην τούρκικη «Δεύτερη Σελίδα».  Αμέσως μετά η Σεϊμά έγραψε «Καλημέρα» στο Instagram σαν να μη συνέβη κάτι, ενώ έκανε like στα σχόλια που της έγραφαν «καλορίζικο», προφανώς εννοώντας το διαζύγιο.


Το «τρίτο πρόσωπο», ο ηθοποιός Τσατάι Ουλούσοϊ
Η γνωστή περσόνα Σινέμ Ουμάζ υποστήριξε στο Twitter ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο από την πλευρά της Σεϊμά, αφού είχε κρυφή σχέση με τον ηθοποιό Τσατάι Ουλούσοϊ. Όταν η Σεϊμά είχε γράφει στα social media την ίδια φράση που είχε ο Τσατάι σε τατουάζ στο στήθος του προκάλεσε συζητήσεις.
Για την ιστορία, πρόκειται για το τρίτο διαζύγιο του 49χρονου Τούρκου καναλάρχη και παραγωγού, ο οποίος έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες με τρεις διαφορετικές γυναίκες. Το 1989, αναφέρει το Star, ο Ιλίτζαλι, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τη Σεντά και μαζί της απέκτησε την πρώτη κόρη του. Οι δυο τους χώρισαν το 1993 και το 2003 ο ίδιος παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με μία εντυπωσιακή μελαχρινή Τουρκάλα, τη Ζεινέπ. Μαζί απέκτησαν δύο κόρες ωστόσο λίγα χρόνια μετά χώρισαν, όταν ο Ατζούν ερωτεύτηκε την τρίτη του σύζυγο Σεϊμά Σουμπάσι. Το πρώην πλέον ζευγάρι απέκτησε μαζί μια κόρη.