Νικήτρια του «My Style Rocks» η Φωτεινή Τράκα-δηλώσεις, κατάταξη, το πρώτο 5άρι του Κουδουνάρη & η γούρικη κορόνα: φωτογραφίες+βίντεο

Δημοσιεύθηκε: 02/02/2019 02:12
Νικήτρια του "My Style Rocks" η Φωτεινή Τράκα-δηλώσεις, κατάταξη, το πρώτο 5άρι του Κουδουνάρη & η γούρικη κορόνα: φωτογραφίες+βίντεο

Tέλειωσε κι αυτό. Κι απίθανο δεν ήταν που βγήκαμε σωστοί. Έτσι κι αλλιώς ή στη Φωτεινή Τράκα ή στη Χριστίνα Παπαδέλλη (εικάζαμε, όμως) θα πήγαινε το «στέμμα».  Και τα 30.000 ευρώ. Ο λόγος που το υποστηρίζαμε ήταν διότι η Φωτεινή είχε γκελ με το «καλημέρα». Όχι τυχαία.

Δημιουργικό πλάσμα, έκανε τα περισσότερα μόνη της. Το ίδιο και η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδου, που πήρε την δεύτερη θέση – και προσωπικά ήταν η προτίμησή μου. Πλην όμως, ακριβώς επειδή η Φωτεινή ήταν απ’ την αρχή του παιχνιδιού, η Κωνσταντίνα ήρθε στη μέση, πριν δυόμιση μήνες, πιο δίκαιο ήταν να βγει η Φωτεινή. Όπερ και εγένετο.

Από την άλλη, η Χριστίνα Παπαδέλλη ήρθε τρίτη, ούτε και αυτό όμως μας φαίνεται περίεργο. Δεδομένου ότι οι εμφανίσεις της την τελευταία εβδομάδα -αυτήν- δεν ήταν τόσο δυνατές, θα μπορούσε να συμβεί και αυτό. Και συνέβη.

Συνολική κατάταξη

Έκτη στην κατάταξη λοιπόν, βρέθηκε η Νίνα Παπαϊωάννου, πέμπτη η Ιωάννα Σιαμπάνη,τέταρτηη Μαρία Λέκα,τρίτη η Χριστίνα Παπαδέλλη, δεύτερη η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη και μεγάλη νικήτρια, όπως προαναφέραμε,   η Φωτεινή Τράκα.

 

Το πεντάρι του Στέλιου Κουδουνάρη, η γούρικη κορόνα και οι δηλώσεις

Η Φωτεινή είχε εμπιστευτεί σε σχεδιαστή την κορόνα που φόρεσε στο τελευταίο γκαλά, με τα ψαλίδια και τις παραμάνες. Δεν ήταν δική της δημιουργία. Τον ίδιο, για την ίδια βραδιά, πέρσι είχε επιλέξει και η Ραμόνα Βλαντή/ Και νίκησε. Ο Στέλιος Κουδουνάρης το αποκάλυψε και της ευχήθηκε να είναι και για εκείνη γούρικη, βάζοντας μάλιστα πρώτη φορά πεντάρι. Κάπου διάβαζα ότι «ξέσπασε σε δάκρυα» η Φωτεινή, δεν το είδα, ωστόσο. Ίσως έγινε στα παρασκήνια. Η ίδια δήλωσε: «Το ήθελα πολύ να νικήσω».  So, she did it.

 

Τι διδαχτήκαμε απ’ το φετινό σόου

-Ότι όσο λιγότερο μιλάς, τόσο καλύτερα. Πέμπτη στη βαθμολογία ήταν η Ιωάννα Σιαμπάνη, τελευταία, όμως, στις προτιμήσεις του κοινού: αυθορμητισμός δεν χρειάζεται.

-Ότι υπάρχουν και άνθρωποι που πραγματικά αγαπάνε τους ανθρώπους και νιώθουν στο πετσί τους την αλληλεγγύη: η Χριστίνα Παπαδέλλη δεν ζήτησε ψήφους, αλλά να δίνουμε, όποτε μπορούμε, ένα γέλιο, μια αληθινή αγκαλιά στους αδύναμους. Να σχολιάσω τον χαρακτήρα της; Φα-ντα-στι-κό πλάσμα! Η Χριστίνα ξέσπασε σε κλάματα. Αληθινά, ουχί κροκοδείλια.

-Ότι μερικές φορές και στη χώρα της αναξιοκρατίας, που λέγεται Ελλάδα, επιβραβεύεται η δημιουργικότητα: Νο 1 η Φωτεινή, Νο 2 η Κωνσταντίνα -οι μόνες που παίζουν στα δάχτυλα την «κοπτορακτική».

-Ότι μια στολή αλά σύγχρονος «Ρομπέν των Δασών»-όπως της Φωτεινής-μπορεί να σε κάνει μοντέρνα (oh, lala!). Και να σε καταστήσει «βασίλισσα» του MSR.

-Ότι ένα λουκ αλά Μαρία Αντουανέτα με ιταλικά «κοκορόφτερα», όπως της Κωνσταντίνας, σου προσφέρει τη δεύτερη θέση.

-Ότι αν φοράς ρούχο με σκίσιμο, πρέπει να το πηγαίνεις «all the way». Όπως η Μπέττυ Μαγγίρα, που το υποστήριξε και καθ’ όλη τη διάρκεια του σόου.Μόνο, φαντάζεστε τι, δεν αποκάλυψε. Τόσο ψηλά πήγαινε τα σκισίματά της.

-Ότι η ομορφιά, τελικά, παραείναι υποκειμενική. Βγήκε καλλονή των καλλονών η Ρόζα Κεντάλα, που ναι μεν είναι ωραία γυναίκα, αλλά έχει και μαγουλάκια και μικρά μάτια, πλην όμως σκιστά – κάτι όχι και συνηθισμένο για πάλλευκες επιδερμίδες όπως η δική της. Το πιο νορμάλ θα ήταν να λένε ότι έχει έναν εντελώς δικό της τύπο. Πολύ ξεχωριστό. Καλλονή, όμως, είναι η Μπέτυ Μαγγίρα – έχει ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο. Και κορμί.

-Ότι το «να τα λέμε κι αυτά» είναι έκφραση-must στους κύκλους της μόδας και γενικά της showbiz. Τι, δεν το ξέρατε;

-Ότι την ώρα του τελικού, οι «συμμαχίες» και οι «στρατηγικές» δεν παίζουν ρόλο: προφανώς η «μαμά» μόδα είναι ανώτερη απ’ την πολιτική.

-Εκ νέου διδαχτήκαμε, (για εμάς, τις κονεσέζ,δεν ισχύει βέβαια) ότι το στυλ είναι κάτι εντελώς, μα εντελώς υποκειμενικό. Ό,τι και να λένε, όσα παιχνίδια και αν δείχνουν, όσους/ες δοκησίσοφους ή/και επαΐοντες κι αν τοποθετήσουν σε κριτικές επιτροπές.

Φιλάκια (*από τη «μαμά» επιστήμη της επικοινωνιολογίας, των ΜΜΕ και -ναι- της μόδας)

Ντονατέλλα Αδάμου

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΡΑΚΑ ΝΙΚΗΤΡΙΑ MY STYLE ROCKS

Αποτέλεσμα εικόνας για κωνσταντινα κωνσταντιδη τελικος

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT