Μύκονος: «Πόλεμος» των beach clubs για να «κλείσουν» διάσημους djs!

18 Μαΐου 2022 09:45

Η Μύκονος θα προσελκύσει τεράστιο αριθμό επισκεπτών το καλοκαίρι και τα beach clubs… κονταροχτυπιούνται προκειμένου να κλείσουν γνωστούς djs ώστε να γίνουν πιο ελκυστικά στα μάτια των τουριστών…

Στη Μύκονο, οι επιχειρηματίες της διασκέδασης δείχνουν διατεθειμένοι να διαθέσουν πολλά χρήματα στην προσπάθειά τους να συνεργαστούν με διάσημους djs. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και ήδη έχουν διαρρεύσει τα πρώτα ονόματα…

Για παράδειγμα, οι Ισπανοί ιδιοκτήτες του νεοσύστατου «Ftelia by Pacha», έχουν αποφασίσει να δαπανήσουν περίπου 1,8 εκατομμύρια ευρώ! Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ήδη αποσπάσει θετικές απαντήσεις από τους Tale of Us, Solomun και Marco Carola.

Οι ίδιοι επιχειρηματίες έχουν εξίσου υψηλές φιλοδοξίες και για τα «Lio Club» και «Destino Hotel», τις άλλες δύο επενδύσεις τους στο νησί των Κυκλάδων. Μάλιστα, όπως διέρρευσε, στα decks του τελευταίου θα ανέβουν ο Felix Da Housecat, ο David Morales και η Layla Benitez, κόρη του John Benitez, γνωστού ως «Jellybean», που έχει εμφανιστεί σε Ίμπιζα, Μαϊάμι και αλλού.

Για δυνατή σεζόν προετοιμάζεται και το «Alemagou», το οποίο κάθε Τετάρτη και Παρασκευή θα έχει πάρτι. Από τον Ιούλιο είναι πολύ πιθανό να προστεθεί ένα ακόμη, κάθε Δευτέρα. Εκεί θα εμφανίζονται και οι Tale of Us.

Ο «Scorpios» θα στηριχθεί και φέτος στα ξεχωριστά Rituals, τα μουσικά events που αρχίζουν μετά τη δύση του ήλιου.

Οι υπεύθυνοι έχουν ήδη καταρτίσει πρόγραμμα μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Όσοι το προτιμήσουν για τη διασκέδασή τους, θα αφεθούν στα χέρια έμπειρων djs. Ανάμεσά τους οι Valeron, Agoria και Eriberto Cruz.

Από τη δική του πλευρά, το «SantΑnna» προγραμματίζει πάρτι με θεματικά events (π.χ. Utopia Tuesdays, Chicas Picantes Thursdays). Επίσης, θα υπάρχουν ημέρες κατά τις οποίες θα παίζουν μόνο γυναίκες από τις ΗΠΑ.

Καλοκαίρι με πολλή ένταση και για το «Cavo Paradiso». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Δακτυλίδης έχει έρθει σε συμφωνία με περισσότερους από τριάντα djs. Γνωστό έγινε μόνο το όνομα της Nina Kraviz, θεωρείται δεδομένο όμως ότι και όλοι οι υπόλοιποι θα είναι «πρώτης γραμμής».

Σε ό,τι έχει να κάνει με το «Jackie O’», τα 200.000 ευρώ που θα διαθέσει για djs αποτελούν εγγύηση ότι θα προσελκύσει πολύ καλούς djs. Εκείνοι θα «ντύσουν» μουσικά τα «White Party» που θα λαμβάνουν χώρα δύο φορές κάθε εβδομάδα.

Πάντως, υπάρχουν αρκετά beach clubs, τα οποία δεν πρόκειται να συνεργαστούν με djs. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν τα «Nammos», «Principote» και «Solymar». Και τα τρία έχουν αποφασίσει να μην ακολουθήσουν τα υπόλοιπα και να στηριχθούν σε in house djs. Αν και το «Nammos» πρόκειται να φιλοξενήσει τον Βασίλη Τσιλιχρήστο για το καθιερωμένο «Made in Mykonos» τον Ιούλιο.