Μυριέλλα Κουρεντή: «Αισθάνθηκα αδικημένη, έγραφαν ότι είμαι έγκυος και ότι κατάγομαι από την Αλβανία»

2 Μαΐου 2022 12:30

Η Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε σε πρωινή εκπομπή και αναφέρθηκε στα όσα άκουσε με την αποχώρηση της από το reality επιβίωσης.

Μυριέλλα Κουρεντή: «Αισθάνθηκα αδικημένη, έγραφαν ότι είμαι έγκυος και ότι κατάγομαι από την Αλβανία».

Η Μυριέλλα Κουρεντή υπήρξε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού ριάλιτι επιβίωσης με την συμπεριφορά της αλλά και με τους έρωτες της.

Η ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα επικριτική για όλους όσους το τελευταίο διάστημα της στέλνουν αρνητικά σχόλια μέσα από τα social media μιλώντας για την καταγωγή της ενώ υπήρχαν άνθρωποι που την ρωτούσαν αν τελικά έχει μείνει έγκυος μετά την συμμετοχή της στο survivor.

«Αισθάνθηκα αδικημένη μέσα στο παιχνίδι γιατί δεν προκάλεσα κακό σε κάποιον και χρησιμοποιήθηκα. Πολλοί βγήκαν και μίλησαν για να με προστατεύσουν γιατί αντιλαμβάνονταν ότι δεν μπορούσε να βγει ο χαρακτήρας μου μέσα σε τρεισήμισι ώρες επεισοδίου.

Ακούστηκαν πολλά πράγματα που δεν ίσχυαν, όπως ότι είχα σχέση έξω και την κεράτωνα. Ότι είμαι έγκυος και περνάω καυτές νύχτες με τον Κατσαούνη στον Άγιο Δομίνικο. Το μόνο που είχε συμβεί ήταν ένα φιλί, γενικά ήμασταν σε απόσταση. Ήταν απαράδεκτο.

Ήταν άσχημο και ρατσιστικό να γράφουν διάφορα για την καταγωγή μου. Αν ήμουν από την Αλβανία θα ήμουν πολύ περήφανη για την καταγωγή μου και την παιδεία και το ποιόν μου. Είμαι από την Ελλάδα όμως. Ο μπαμπάς μου είναι από την Αθήνα και η μαμά μου είναι από την Κρήτη. Η μαμά μου ξέρει ποιο είναι το παιδί της».

Η Μυριέλλα Κουρεντή υπήρξε ενα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Survivor και τα social media έπαιρναν φωτιά με κάθε επεισόδιο που είχε ως πρωταγωνίστρια την ηθοποιό και τον συμπαίκτη της τον Κατσαούνη με τον θυελλώδη έρωτα τους αλλά και με τον περιβόητο John που βρισκόταν στην Αθήνα και παρακολουθούσε τα πάντα μέσω τηλεοράσεως…

Η ηθοποιός τις τελευταίες δηλώσεις της έχει αναφερθεί και στον Άρη Σοϊλέδη