Μυριέλλα Κουρεντή: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το Survivor

7 Απριλίου 2022 16:52

Μυριέλλα Κουρεντή: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Η Μυριέλλα Κουρεντή πριν λίγες μέρες επέστρεψε στην Ελλάδα από το Survivor. Μάλιστα, κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο την περίμενε ο John Λιγνος.

Μυριέλλα Κουρεντή: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο, η ηθοποιός έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ανάρτησε μια δημοσίευση του Λάμπρου Κωνσταντάρα, με τον οποίο ήταν πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι.

«Σκόρε μου είσαι ΟΤΚ κέρδισα απ’ το Survivor…H υπερκόπωση με βάρεσε αλλά πολύ σύντομα θα επανέλθω να βρεθούμε να σε πάρω αγκαλιά και να σου επιστρέψω όλο το καλό που έκανες για εμένα…missed you!!! Love you @lamproskonstantaras».

Μυριέλλα Κουρεντή: Τα πρώτα λόγια της μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Η Μυριέλλα Κουρεντή μετά την αποχώρησή της από το Survivor μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Love it». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης, τον Γιώργο Κατσαούνη και τον Τζον Λυγνό.

«Με τον Κατσαούνη δεν θα έκανα ποτέ κλικ αν ήμασταν από την αρχή στην ίδια ομάδα. Το φλερτ σε βγάζει από αδιέξοδα.

Ο Κατσαούνης είναι ο άντρας που θα κάνει μια γυναίκα να νιώσει προστατευμένη. Το φλερτ με τον Γιώργο ξεκίνησε ως ανάγκη για να ξεφύγω από το παιχνίδι. Έχω γνωρίσει πολλούς αγρότες λόγω της γιαγιάς μου, ποτέ δεν ένιωθα κορίτσι της πρωτεύουσας.

Είπα ότι έχω σχέση για να με αφήσουν ήσυχη και να σταματήσουν να ασχολούνται με αυτό το πράγμα. Δεν είχα με τον Τζον τη σχέση που νομίζουν όλοι. Είχα τέτοια σχέση με τον Τζον που δεν ένιωθα ότι τον απατώ. Είχα νιώσει ότι ελκύω τον Βαλάντη και του είπα ότι έχω σχέση για να μην μου την πέσει».

«Κάποιος είχε πει στον Γιώργο ότι έχω σχέση, αλλά δεν τον ένοιαζε, κι εκείνος είχε κοπέλα έξω. Έχω ψυχική ένωση με τον Τζον, είναι κάτι που δεν θα καταλάβαινε ο Κατσαούνης.

Είπα στον Κατσαούνη ότι επειδή αυτό που έχουμε πουλάει, καλύτερα να το προστατεύσουμε. Όταν του έδωσα το γράμμα απέφυγα το φιλί του, προσπαθούσα να τον ξεκόψω, αλλά εκείνος ήθελε. Έχω μετανιώσει για όσα έγιναν με τον Κατσαούνη, εκτέθηκα με έναν άνθρωπο που δεν μου άξιζε».