Μύρωνας Στρατής: «Σίγουρα θα πάμε για δεύτερο παιδάκι»

22 Σεπτεμβρίου 2021 14:30

Μύρωνας Στρατής: «Σίγουρα θα πάμε για δεύτερο παιδάκι»

Ο Μύρωνας Στρατής αποκάλυψε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ιστορίες από το γάμο του.

Πώς βιώνει την πατρότητα αλλά και την αγάπη του για τη μαγειρική.

«Άλλαξαν πολλά πράγματα στη ζωή μου τα τελευταία δύο χρόνια, δεν είμαι πλέον σε σχέση, είμαι παντρεμένος.

Έχω περάσει από διάσημη σχέση και είναι από τα πιο παράξενα πράγματα που έχω βιώσει με βάση το αν αισθάνομαι άνετα ή όχι».

Ο Μύρωνας Στρατής μίλησε για το πως γνώρισε την Κατερίνα, τη γυναίκα της ζωής του, και για τον καρπό του έρωτά τους, που ήρθε στον κόσμο ενάμιση μήνα νωρίτερα:

«Η Κατερίνα υπάρχει στη ζωή μου τα τελευταία επτά χρόνια, όταν γνωριστήκαμε ήμασταν και οι δύο σε άλλη σχέση, αλλά έτυχε να πηγαίνουμε στο ίδιο γυμναστήριο».

«Ο μικρός μας είναι καρπός αγάπης, αλλά βιάστηκε να έρθει στον κόσμο ενάμιση μήνα νωρίτερα και δεν προλάβαμε να κάνουμε ούτε σύμφωνο συμβίωσης.

Τραγουδούσα στην Πάτρα και όταν κατέβηκα από τη σκηνή έμαθα από μία φίλη της ότι η Κατερίνα γεννάει, ταράχτηκα, αλλά έπρεπε να ελέγξω το συναίσθημα.

Είναι πολύ συγκινητικό να πιάνεις στα χέρια το παιδί και μάλιστα σε εποχές Covid που το μωρό μας ήταν στη θερμοκοιτίδα και το βλέπαμε εναλλάξ για δέκα λεπτά τη μέρα.

Μοιάζει και στους δύο, θα κάνει γυμναστικές επιδείξεις. Δεν κάθεται σε ησυχία και είμαι μπαμπάς που τα κάνει όλα».

Ο Μύρωνας Στρατής πρόσθεσε επίσης: «Ανυπομονούσα να ζήσω το πάρτι του γάμου. Ήταν μία γλυκιά συντροφική βραδιά, αν και ήμουν αρκετά μεθυσμένος.

Χαίρομαι που με τον θρησκευτικό γάμο έδωσα χαρά στη γυναίκα μου και στις οικογένειές μας. Δεν έκανα πρόταση γάμου, δεν ανοίξαμε σαμπάνια, δεν φάγαμε τούρτα.

Όλα αυτά μου προκαλούν αμηχανία. Ο Νικόλας ήταν παρών στο γάμο μας, καταλάβαινε και ήταν κύριος.

Πάντα ήθελα να κάνω παιδί και και μία χαρούμενη ευτυχισμένη οικογένεια και σίγουρα θα πάμε για δεύτερο παιδάκι».

Ο Μύρωνας Στρατής αγαπάει τη μαγειρική και μάλιστα έχει το δικό του κανάλι στο Youtube:

«Άρχισα να ασχολούμαι με τη γαστρονομία στα 27 μου και είμαι τελειομανής με ό,τι αγαπάω. Τον Οκτώβριο θα έχουμε νέες συνταγές στο κανάλι μου στο Youtube.

Έχω μιλήσει ίσως και με όλα τα πρωινά προγράμματα για να μαγειρεύω σε αυτά, αλλά το θεωρώ ζόρικο και δύσκολο. Δεν θα ξεχάσω ότι καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη μαγείρευα ασταμάτητα επί 55 λεπτά».