Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω δεχτεί την απιστία – Δεν είναι εύκολο»

Δημοσιεύθηκε: 12 Νοεμβρίου 2021 18:15
Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω δεχτεί την απιστία - Δεν είναι εύκολο»

Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με αφορμή την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ο Θεός της Σφαγής».

Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω δεχτεί την απιστία – Δεν είναι εύκολο».

Η ηθοποιός μίλησε για τη σύγκριση που μπορεί να υπάρξει στην σχέση μητέρας – κόρης, την καλή σχέση που διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της αλλά και το γεγονός ότι στο παρελθόν έχει αποδεχτεί την απιστία.

«Γεννήθηκα στο Παρίσι, ήρθα 3 χρονών στην Ελλάδα. Μεγάλωσα με μια τρομερή αίσθηση ελευθέριας που με έχει ωφελήσει πολύ στη ζωή μου. Είχα πολύ καλή σχέση με τον μπαμπά μου και με τη μαμά, απλά νομίζω ότι αναμεσά σε δυο γυναίκες υπάρχει σύγκριση».

Ενώ συμπλήρωσε:

«Ήθελα από πολύ μικρή να κάνω παιδιά. Στο μαιευτήριο μια μαία μου είπε ‘τα μωρά δεν σπάνε, θέλουν να νιώθουν ότι τα χέρια που τα κρατάνε έχουν αυτοπεποίθηση’».

Advertisement

Για την σχέση της με τον πρώην σύζυγό της σημειώνει:

«Είναι τρομερά σημαντικό να έχουμε καλή σχέση με τον Πέτρο. Φαντάσου να συμβεί κάτι και να μην μπορείς να το μοιραστείς. Ακόμα και όταν δεν ήμασταν καλά μεταξύ μας, συζητούσαμε τα πάντα».

Για την απιστία λέει:

«Έχω δεχτεί την απιστία. Δεν είναι εύκολο. Βοηθάει το να μπεις στη θέση του άλλου ή να σκεφτείς ότι και εσύ θα το έκανες».

Advertisement