Μυστικός αρραβώνας για τον βουλευτή Μάριο Γεωργιάδη

2 Δεκεμβρίου 2018 10:36

Γαμπρός για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να γίνει ο Μάριος Γεωργιάδης. Ο γιος του Βασίλη Λεβέντη και της Νατάσας Μεντεσίδου, που είναι βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, θα παντρευτεί τη Ρία Τσούμα.

Ο πολιτικός έχει ήδη αρραβωνιαστεί με την 27χρονη σύντροφό του, χωρίς μάλιστα να το αντιληφθεί κανένας. Άλλωστε, ο Γεωργιάδης είναι χαμηλών τόνων και κρατά την προσωπική ζωή μακριά από τα ΜΜΕ.

Την περασµένη Πέµπτη ο νεαρός αντιπρόεδρος της Βουλής έγινε 42 ετών και αποφάσισε να το µοιραστεί δηµόσια, ανεβάζοντας µια φωτογραφία, στην οποία εικονιζόταν ο ίδιος µπροστά από µία τεράστια τούρτα, αγκαλιά µε την αγαπημένη του.

Η Τσούμα είναι ιδιοκτήτρια της επιχείρησης «Ελαία» που εδρεύει στην Άνω Γλυφάδα. Συγκεκριμένα, κάνει μελέτες διακόσμησης και σχεδιασμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με φυτά. Μάλιστα, η ίδια έχει επιμεληθεί τη διακόσμηση πολλών γνωστών καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας.

Η σχέση τους μετράει πάνω από ένα χρόνο. Γνωρίστηκαν τον Αύγουστο του 2017 στην Τήνο. Μάλιστα, τον περασμένο Αύγουστο βρέθηκαν στο ίδιο μέρος και ο Γεωργιάδης έκανε πρόταση γάμου στην Τσούμα.