Μυστικός γάμος Πάολας – Βαφειάδη!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Νοεμβρίου 2022 11:54

Στα καλύτερά της βρίσκεται η Πάολα. Η τραγουδίστρια έχει βρει τον έρωτα και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, καθώς είναι εδώ και περίπου δύο χρόνια ζευγάρι με τον επιχειρηματία Λάζαρο Βαφειάδη. Και τώρα, όπως όλα δείχνουν, ήρθε η ώρα της επισημοποίησης.

Ο Λάζαρος Βαφειάδης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο της Κρήτης, όπου διατηρεί ξενοδοχείο και καταστήματα εστίασης. Εκεί, στο πλευρό του, ζει μόνιμα τον τελευταίο καιρό και η Πάολα, η οποία φεύγει μόνο για να κάνει κάποιες συναυλίες και εμφανίσεις στην Ελλάδα.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της τραγουδίστριας λένε ότι πρόκειται για μια σχέση που έχει όλες τις βάσεις για να αντέξει στον χρόνο και η ίδια είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.
Γι’ αυτό και αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να παντρευτεί με τον αγαπημένο της.

Το ζευγάρι κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους και δεν αρέσει σε κανέναν από τους δύο να δημοσιοποιούν λεπτομέρειες για τη σχέση τους, την οποία προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρόλα αυτά είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι το ενδεχόμενο ενός γάμου είναι κάτι που έχει πέσει ήδη στο τραπέζι ανάμεσά τους. Έτσι κι αλλιώς η Πάολα και ο σύντροφός της ζουν κάτω από την ίδια στέγη σαν παντρεμένοι και η συγκατοίκηση αυτή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Πότε ακριβώς πήραν τη μεγάλη απόφαση είναι άγνωστο. Αυτό που έγινε γνωστό, όμως, από πολύ κοντινές στην τραγουδίστρια πηγές είναι ότι η ίδια πραγματοποίησε πρόσφατα ένα ταξίδι αστραπή στη Χαλκιδική, απ’ όπου κατάγεται, προκειμένου να κάνει ανακοινώσεις στους δικούς της ανθρώπους.

Πρώτη φυσικά το έμαθε η Παολίνα, η 19χρονη σήμερα κόρη της Πάολας και του Φώτη Ζογλοπίτη, η οποία σπουδάζει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών, όπου πέρασε δεύτερη με εκπληκτικούς βαθμούς.

Η Παολίνα χάρηκε αφάνταστα με τα νέα του επικείμενου γάμου, καθώς ξέρει πόσο ευτυχισμένη είναι η μητέρα της στο πλευρό του επιχειρηματία.

Εξίσου χαρούμενοι ήταν και όλοι οι συγγενείς της Πάολας που την έπνιξαν με ερωτήσεις για τις λεπτομέρειες του γάμου. Η ίδια δεν είπε τίποτε. Κρατάει επτασφράγιστο μυστικό τα πάντα, έως ότου είναι η ίδια έτοιμη να τα ανακοινώσει.

Κι εμείς περιμένουμε με αγωνία…