Μυστήριο με την Σκορδά-Τέλος από τον ΣΚΑΪ;

Συντάκτης: Newsroom

21 Φεβρουαρίου 2024 10:57

Μυστήριο επικρατεί με το μέλλον της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ. Πολλά είναι τα σχόλια που έχουν ακουστεί σχετικά, ωστόσο, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Αυτό όμως που ακούγεται έντονα είναι πως το κανάλι θέλει να κάνει στροφή στην ενημέρωση, βάζοντας περισσότερες εκπομπές ενημερωτικού περιεχομένου στο πρόγραμμα του.

Το συμβόλαιο μάλιστα της Φαίης λήγει φέτος και κανείς δεν ξέρει αν τελικά συνεχίζει και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά ή αν τελικά πάρει μεταγραφή σε άλλο κανάλι.

Συνεργάτιδα της, απάντησε στους δημοσιογράφους που την συνάντησαν αν ισχύει κάτι από όλα αυτά που έχουν ειπωθεί, ωστόσο, δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

Τα σχόλια της Εύης Φραγκάκη για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει καταραμένη ζώνη. Ανάθεμα στην μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΙ», απάντησε αρχικά για τις δηλώσεις που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όταν την ρώτησαν για τις φήμες που θέλουν τον ΣΚΑΙ να κάνει στροφή στην ενημέρωση, απάντησε πως: «Δεν έχω καμία ενημέρωση για το αν ο ΣΚΑΙ θα γίνει ενημερωτικός και δεν θα έχει ψυχαγωγία. Έχει βγει κάποια ανακοίνωση; Άρα τι να σχολιάσω; Δεν ξέρω κάτι επίσημα».
Η πρόταση “φωτιά” που δέχτηκε η Φαίη Σκορδά – Φεύγει από τον ΣΚΑΙ;

Ήταν μόλις πριν από 2 χρόνια που το τηλεοπτικό ρεπορτάζ όταν αναφερόταν στην πιο ηχηρή μεταγραφή της χρονιάς, αυτή της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΙ, έλεγε ξεκάθαρα για την αρχή μιας επαγγελματικής σχέσης και ένα δυνατό συμβόλαιο που δεν μπορούσε κανείς να διαταράξει.

Σήμερα όλα αυτά φαντάζουν τόσο μακρινά και ξεχασμένα στο παρελθόν καθώς οι πρώτοι τριγμοί στην σχέση που ξεκίνησαν από πέρυσι μοιάζουν τώρα πια να οδηγούν σε αδιέξοδο και σε ένα διαζύγιο χωρίς περιθώρια επανασύνδεσης μέχρι το τέλος της σεζόν. Η Φαίη Σκορδά ήδη κοιτάει προς την πόρτα εξόδου του τηλεοπτικού σταθμού και είναι με το ένα πόδι εκτός.

Μπορεί η παρουσιάστρια του “Fay’s time” μέχρι στιγμής να μην θέλει να δώσει δικαιώματα υποστηρίζοντας “όλα καλά”, όμως οι πληροφορίες λένε ότι τελικά τίποτε δεν είναι καλά, εκείνη περιμένει τον Ιούνιο να τελειώσει το συμβόλαιό της και να τραβήξει προς MEGA μεριά…Ήμασταν άλλωστε οι πρώτοι που είχαμε αναφέρει για την ανθοδέσμη με τα κατακόκκινα τριαντάφυλλα που είχε δεχτεί απρόσμενα στο στούντιο και ποιος ήταν ο αποστολέας της  καθώς η πρώτη κρούση της είχε ήδη γίνει…

Η Φαίη Σκορδά με τριαντάφυλλα αγκαλιά

“Γκρίνια και των γονέων” που λέει και η παροιμία, είχε ήδη ξεκινήσει από την πρώτη χρονιά με το “καλημέρα σας” και με την είσοδο της Φαίης Σκορδά στο κανάλι του Φαλήρου. Οι “Αταίριαστοι” που είδαν τις τηλεθεάσεις τους να γκρεμίζονται στον Καιάδα όταν μετακόμισαν από την πρωινή στην μεσημεριανή ζώνη, δικαίως και εκείνοι με την σειρά τους αντέδρασαν και δήλωναν παραίτηση, με το κανάλι επίσης να αντιδρά και να μην θέλει να τους χάσει.

 

Η δεύτερη χρονιά παραμονής της στον ΣΚΑΙ βρήκε την Φαίη Σκορδά ακόμα πιο ευάλωτη, όταν απλά της ανακοινώθηκαν οι επόμενες αλλαγές χωρίς προηγουμένως να την έχουν ενημερώσει, στο πρόγραμμα από την πρωινή στην μεσημεριανή ζώνη, στην αλλαγή των συνεργατών της. Τα μονοψήφια νούμερα στη τηλεθέαση παρά τις εσωτερικές μετακινήσεις στο πρόγραμμα και βεβαίως το προσωπικό της δράμα με την απώλεια του μπαμπά της, λέγεται ότι εξάντλησαν ψυχολογικά όλα όσα περιθώρια υπομονής είχε προηγουμένως η παρουσιάστρια που δεν άντεξε και ξέσπασε.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και διατάραξε εντελώς τις σχέσεις της με τον ΣΚΑΙ, ήταν τα νεότερα μαντάτα που έφτασαν στα αυτιά της και της μετέφεραν τις τελευταίες σκέψεις – και σχεδόν ειλημμένες αποφάσεις από την πλευρά μεγάλων στελεχών του σταθμού ότι την επόμενη σεζόν θα αναδιοργανώσουν το πρόγραμμά τους, ενισχύοντας το ενημερωτικό και βάζοντας στην άκρη την ψυχαγωγία που θα ξεκινάει μετά τις 15.00 το μεσημέρι. Θεωρείται επομένως σχεδόν βέβαιο η Φαίη Σκορδά να μετακομίζει και να χωρίζει από Φάληρο μεριά, δημιουργώντας νέες ανατροπές και απρόσμενες εξελίξεις στο Mega- λο κανάλι. Περιμένετε και θα δείτε!