Να πώς θα πάρεις την απόφαση ν’ αλλάξεις χρώμα στο μαλλί: παίζοντας με την τεχνολογία!

Δημοσιεύθηκε: 21 Φεβρουαρίου 2019 16:01
Να πώς θα πάρεις την απόφαση ν' αλλάξεις χρώμα στο μαλλί: παίζοντας με την τεχνολογία!

Άνοιξη προ των πυλών -έστω κι αν ΕΜΥ και μετεωρολόγοι προειδοποιούν για τον πιο «ιστορικό χιονιά» της δεκαετίας- και χρειάζεσαι επειγόντως μια αλλαγή για ν’ ανέβεις ψυχολογικά. Κανένα πρόβλημα. Το μαλλί να ‘ναι… καλά. Μαζί σου.

Δεν υπάρχει πιο απλό πράγμα για πολλές από εμάς -και εσάς, φαντάζομαι- από ένα βαψιματάκι. Για τόνωση της αυτοπεποίθησης. Έλα, όμως, που αφενός οι κομμωτές λένε τα δικά τους, αφετέρου οι περούκες σε μπερδεύουν (με τις οποίες, υποψιάζομαι, παίζεις τώρα, εν μέσω Απόκρεω).

Τι κάνεις; Πάρα πολύ απλά. Παίζεις με την τεχνολογία και τεστάρεις τι σου ταιριάζει καλύτερα. Αυτή η μαγική εφαρμογή που ακούει στ’ όνομα Face Application θα σου διαμορφώσει την άποψη. Δεν είναι ανάγκη να επιλέξεις να σε κάνει νεότερη ή μεγαλύτερη για να διαπιστώσεις ποιο άλλο, πλην του χρώματος που έχεις τώρα, σου ταιριάζει. Δεν σε νοιάζει το πριν ούτε το μετά. Ούτε η νιότη των είκοσι, ούτε η «ωρίμανση» των εξήντα.

Η εφαρμογή

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Mania Papa, χαμογελάει, κοντινό πλάνο

Ακολούθως, σου έχω τρεις φωτογραφίες δικές μου για να δεις πόσο ίδια, χωρίς αλλοίωση, χωρίς ωραιοποίηση ή ο,τιδήποτε άλλο, σου παρουσιάζει τις ανάλογες εκδοχές σου η συγκεκριμένη εφαρμογή. Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι εσύ δεν μπορείς να δοκιμάσεις και πολλές ακόμα. Π.χ. με ανταύγειες, κυματιστά, ολόισια, θεόσγουρα, με αφέλειες. Ό,τι σού περνάει απ’ τον νου είναι εδώ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την εφαρμογή, να την κατεβάσεις στο κινητό σου και να παίξεις, βλέποντας πώς θέλεις ν’ αλλάξεις. Στη συνέχεια, χωρίς να ακούσεις κανέναν -μόνο τα… μάτια σου- θα πας στον hair stylist σου, θα του δείξεις ακριβώς πώς επιδιώκεις να μεταμορφωθείς και… finito la musica, passato la fiesta. Τέλος! Καλή σου επιτυχία.

Ντονατέλλα Αδάμου

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο και κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο και κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο