Νάντια Μπουλέ σε άσπρο-μαύρο-κόκκινο: τρεις μοδάτες προτάσεις

7 Δεκεμβρίου 2018 17:20

Δεν θα σου έλεγα πως η Νάντια Μπουλέ έχει και το πιο αξιοσημείωτο στυλ. Όχι ότι γενικά με χαλάει. Απλώς, μάλλον είναι αδιάφορο. Ωστόσο, φαίνεται πως την έχει πιάσει μια πιο girly, πιο μοδάτη διάθεση τελευταία και κάνει ενδιαφέρουσες εμφανίσεις. Ακόμα και στο θέατρο. 

«Τώρα που ολοκληρώσαμε το πρώτο μας διήμερο στο Μικρό Παλλάς, μπορώ να ανασάνω. Γεμάτη χαρά και ευγνωμοσύνη γι’ αυτό που μοιραζόμαστε και για τα λόγια σας που μας ζέσταναν την καρδιά. Κάθε πρεμιέρα κρύβει αγωνία αλλά δίπλα σε τέτοιους συνεργάτες, όλα είναι καλύτερα. Άλλες 6 παραστάσεις για το “Χώρισέ με, μια Κυριακή”», έγραψε κι ανάρτησε μια φωτογραφία μ’ ένα σούπερ βινύλ δερμάτινο τζάκετ.

Μετά, εμφανίστηκε on screen με μαύρη τουαλέτα, με ιδιαίτερο μπούστο, που θυμίζει τις παλιές, καλές, πραγματικά glam εποχές του Χόλιγουντ. Η τρίτη της εμφάνιση, δε, σε πάρτι περιοδικού, σε black n’ white, πιο παιχνιδιάρικη, πιο νεανική, ήταν όλα τα λεφτά. Μπράβο κορίτσι – για την εξέλιξη.

Ντονατέλλα Αδάμου 

Tonight's Gala is about musicals! See you at 21:00 ♥️ [styled by @christos_alexandropoulos]

Τώρα που ολοκληρώσαμε το πρώτο μας διήμερο στο Μικρό Παλλάς, μπορώ να ανασάνω. Γεμάτη χαρά και ευγνωμοσύνη γι' αυτό που μοιραζόμαστε και για τα λόγια σας που μας ζέσταναν την καρδιά. Κάθε πρεμιέρα κρύβει αγωνία αλλά δίπλα σε τέτοιους συνεργάτες, όλα είναι καλύτερα. Άλλες 6 παραστάσεις για το 'Χώρισέ με, μια Κυριακή'.

Office look for the day. Seriously girly vibes 🌹