Νάντια Γιαννακοπούλου: «Έκλεψα τον ωραίο του σχολείου»

10 Δεκεμβρίου 2018 12:42

Δεν θα ξεχάσω μια φωτογράφηση και συνέντευξη το 2011 με τον συντοπίτη Μάξιμο Μουμούρη (Κερκυραίος και Ιταλός) πριν μερικά χρόνια, λίγο καιρό αφ’ ότου η γυναίκα του, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου σώθηκε εκ θαύματος. Όταν μιλούσε για εκείνη, τα μάτια του έλαμπαν. Ο έρωτάς τους κρατάει παιδιόθεν, στην ουσία, όμως, παραμένουν όπως στο πρώτο ραντεβού. 

Δεν είναι ιδέα μου τα παραπάνω. Τα επισφραγίζει και η Νάντια, πλέον Αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής. «Γνωριζόμαστε από το γυμνάσιο, όταν ήμασταν συμμαθητές», είπε στην Espresso και πρόσθεσε: «Ο Μάξιμος ήταν έναν χρόνο μεγαλύτερός μου και ο ωραίος του σχολείου. Βρεθήκαμε μετά τις σπουδές μας μαζί και είμαστε αχώριστοι από τότε».

Πώς κρατάνε, όμως ζωντανό τον έρωτα έπειτα από τρία παιδιά;  «Θέλει δουλειά και κοινή προσπάθεια. Πάντα θα υπάρχουν οι δύσκολες στιγμές. Η αγάπη όμως τα νικάει όλα», είπε και συμπλήρωσε πως υπάρχουν φορές που ο ηθοποιός…γκρινιάζει.

«Ειδικά όταν αναγκάζομαι να λείπω κάποιες φορές περισσότερο από το σπίτι», διευκρίνισε, προσθέτοντας ότι κι εκείνη γκρινιάζει για την ακαταστασία του. Παραδέχθηκε δε ότι τον έχει ζηλέψει στο παρελθόν, όμως: «Όσο πιο πολύ βαθαίνει η σχέση σου με τον άλλον τόσο πιο πολλή εμπιστοσύνη, άρα και ηρεμία, νιώθεις». Ορθό.

Φέτος, ήταν απ’ τις χειρότερες χρονιές της καθώς έχασε την μητέρα της. Ευτυχώς, έχει τα παιδάκια της, τον Μάξιμο που δηλώνει φρεσκοερωτευμένος, ενώ πιστεύει και στον Θεό. «Πιστεύω στον Θεό. Πηγαίνω στην εκκλησία. Η πίστη έχει υπάρξει το καταφύγιο και η δύναμή μου σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής μου», τονίζει η Νάντια και ολοκληρώνει, λέγοντας πως στόλισαν ήδη το δεντράκι τους: «Είναι μια ολόκληρη οικογενειακή διαδικασία που μας γεμίζει χαρά.» Καλή Χριστούγεννα απ’ την καρδιά μας!

Ντονατέλλα Αδάμου