Νανά Παλαιτσάκη: «Βρίσκονται άσχετοι σε εκπομπές, σε θέσεις που δεν θα έπρεπε να είναι»

Συντάκτης: Newsroom

25 Μαΐου 2023 18:00

Νανά Παλαιτσάκη: «Βρίσκονται άσχετοι σε εκπομπές, σε θέσεις που δεν θα έπρεπε να είναι»

Η Νανά Παλαιτσάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και σχολίασε το ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο.

«Στην μετάδοση της κηδείας του Κωνσταντίνου ακουστήκαν ”τέρατα” λόγω άγνοιας της ελληνικής γλώσσας. Βρίσκονται άσχετοι σε εκπομπές σε θέσεις που δεν θα έπρεπε να είναι».

«Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μου αρέσει, έχει προσωπικότητα. Θα έπρεπε να υπάρχουν άνθρωποι του Γιώργου Καράβα να τον ”γειώσουν” για το δικό του καλό. Υπάρχουν και άνθρωποι που βγαίνουν στην τηλεόραση που είναι χειρότεροι από τον Γιώργο Καράβα. Η ”επιβίωση” στην τηλεόραση δεν έχει να κάνει μόνο με το ταλέντο. Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν μπορεί να αποσυρθεί από την τηλεόραση και δεν χρειάζεται γιατί έχει δουλέψει σκληρά».

Για την δική της τηλεοπτική παρουσία σημείωσε η Νανά Παλαιτσάκη: «Έδωσα μεγάλη μάχη για να αποδείξω ότι η εμφάνιση μου δεν ήταν η αιτία που ήμουν στην τηλεόραση. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχω καμία τηλεοπτική πρόταση. Ποτέ δεν είχα πρόταση από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, πήγα μόνο ως καλεσμένη.

«Έχω γράψει πολλές κριτικές για τον Γιώργο Λιάγκα, παλιότερα τον θεωρούσα σεξιστή και άξεστο».

Για την επιλογή της Φαίη Σκορδά να μετακινηθεί σε νέο κανάλι είπε: «Ήταν λάθος που η Φαίη Σκορδά πήγε στον Σκαι, είναι ένα κανάλι ενημέρωσης. Η Φαίη Σκορδά δεν ηγείται την ομάδα αλλά την ακολουθεί, έχει μείνει πίσω».

Ενώ, για την Ιωάννα Μαλέσκου είπε ότι «έκανε πολύ καλά που έμεινε πίσω για να κάνει το παιδάκι της».