Νανά Παλαιτσάκη: «Υπήρξα θύμα κακοποίησης, ο δράστης καταδικάστηκε αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος – Με κλώτσησε μέσα στο κανάλι που δούλευα»

Συντάκτης: Newsroom

21 Ιουνίου 2024 12:12

Με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, η Νανά Παλαιτσάκη περιέγραψε τη δική της σχετική εμπειρία.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην κακοποίησή της από πρώην σύντροφό της, στο «Super Κατερίνα», περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο διάστημα μεταξύ του 2020 έως 2021.

«Δεν είμαι τυχαία εδώ. Έχω υποστεί κακοποίηση. Είχα προχθές το τέταρτο δικαστήριο κι ο κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό και μετά από εμένα κακοποίησε μία άλλη γυναίκα. Είναι κατά συρροή κι είναι έξω» είπε αρχικά.

«Βρέθηκα να είμαι απειλούμενη, να φεύγω από το σπίτι μου ξυπόλητη»

Η Νανά Παλαιστάκη συνέχισε, επισημαίνοντας ότι στη δική της περίπτωση, δέχτηκε απειλή από τον τότε σύντροφό της. «Δεν μπορεί να διανοηθεί κανένας τον τρόμο και τον φόβο ενός ανθρώπου όταν απειλείται, εκβιάζεται και προσπαθεί να βρει το κουράγιο να ξαναθυμηθεί τα γεγονότα που συνέβησαν και βρέθηκε σε εκείνη τη θέση. Υπέστην ενδοοικογενειακή βία και ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε».

Συνέχισε, λέγοντας: «Βρέθηκα να είμαι απειλούμενη, εκβιαζόμενη από σύντροφο και να φεύγω από το σπίτι μου ξυπόλητη και να πηγαίνω στο αστυνομικό τμήμα, όπου έπρεπε να περιμένω 1,5 ώρα μέσα στο κρύο να τελειώσει η ανάκριση. Φοβήθηκα να πάω στο σπίτι μου, ζήτησα περιπολικό και δεν υπήρχε. Ευτυχώς οι αστυνομικοί μου είπανε ότι “θα περιμένετε εδώ και δεν θα πάτε αν δεν σας συνοδέψουμε εμείς”. Με πήγαν οι αστυνομικοί και μόλις είδε τον φάρο του περιπολικού έφυγε».

Δείτε το Βίντεο 

«Ήρθε στο κανάλι, με κλείδωσε και με κλώτσησε»

Ωστόσο, μετά το εξώδικο που έστειλε στον κακοποιητή της, η Νανά Παλαιτσάκη αποκάλυψε ότι εκείνος πήγε να τη βρει στο κανάλι που εργαζόταν και την κλώτσησε. «Στείλαμε εξώδικο με τη δικηγόρο μου για να απομακρυνθεί από το σπίτι, το βρήκε, ήρθε στο κανάλι, μπήκε μέσα, με κλείδωσε στο γραφείο κι άρχισε να με απειλεί, με κλώτσησε και φώναξα την άμεση δράση. Αυτά έγιναν το 2020-2021» ανέφερε στην πορεία, για να προσθέσει μετά:

«Είναι δύσκολο γιατί είστε πρωινή εκπομπή… Κάποια στιγμή πήρε βράδυ την ξαδέρφη μου που με έψαχνε και της είπε, πού θα βρει το κεφάλι μου. Η ξαδέρφη μου φοβόταν ότι δεν θα με βρει ζωντανή. Καταδικάστηκε στις 03/06 για την κακοποίηση της άλλης κοπέλας με ένα χρόνο φυλακή και πρέπει οπωσδήποτε να μπει μέσα για ένα μήνα. Είναι κατά συρροή κακοποιητής».

Τέλος, η Νανά Παλαιτσάκη είπε: «Εκτός αυτών που είχαν συμβεί, εγώ κλήθηκα να απολογούμαι όταν ο συγκεκριμένος έβγαινε κι έκανε δηλώσεις στα κανάλια κι έπρεπε εγώ να στείλω 75 εξώδικα γιατί η προδικασία ήταν απόρρητη. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο για τρίτη φορά, έπρεπε να έχω τη ψυχική ηρεμία να μιλώ με τη δικηγόρο μου γιατί η κατάσταση δεν ήταν έτσι όπως έβγαινε κι έλεγε ο συγκεκριμένος».