Νάνσυ Παραδεισανού: Έβαλε στη θέση του follower που έκανε σεξιστικό σχόλιο σε βάρος της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

16 Αυγούστου 2022 11:15

Ένα ανόητο σχόλιο από χρήστη του Ιnstagram δέχθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό η Νάνσυ Παραδεισανού σχετικά με τις διακοπές της και του απάντησε κατάλληλα!

Η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και συχνά μοιράζεται στιγμές της από αυτές με τους διαδικτυακούς ακολούθους της.

Ανάμεσα στα πολλά μηνύματα που δέχεται, έλαβε και ένα σεξιστικό από κάποιον που της έγραψε: «Πού βρίσκεις χρήμα και γυρνάς, κανένας κλαρινογαμπρός στα κερνάει».

Η γνωστή δημοσιογράφος… σήκωσε το γάντι και του απάντησε γράφοντας: «Όταν κάποιος πιθανώς έχει συνηθίσει να πληρώνει για να έχει γυναίκες δίπλα του, μ’ αυτές τις προσλαμβάνουσες κρίνει μία κοπέλα που κάνει διακοπές.

Το να δουλεύει κάποια για να κάνει ό,τι της γουστάρει με όποιον της γουστάρει, ούτε που του πέρασε από το μυαλό. Περαστικά».

Από εκεί και πέρα, παλαιότερα η Παραδεισανού μίλησε για την απόφασή της να μπει στη διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων.

Είπε σχετικά: «Υπάρχουν κάποια στάδια που περνάμε στη ζωή μας και κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα σημείο που λες ότι είμαι σε ένα ορόσημο για να δω πολύ σοβαρά τον εαυτό μου και την προσωπική μου ζωή και την υγεία μου.

Η κρυοσυντήρηση πρέπει να γίνει σε κάποια φάση που είσαι πολύ υγιής και έχεις καλή ΑΜΗ. Είναι μια απόφαση που την παίρνεις, η κάθε γυναίκα σε διαφορετική φάση της ζωής της.

Έχω πολλές φίλες που είναι σε ωραίες σχέσεις και έχουν οικογένεια ή θα κάνουν. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε αυτή τη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης.

Έτσι τα έχει φέρει η ζωή. Δεν μου αρέσει να αφήνω τα πράγματα στην τύχη τους. Επειδή η επιστήμη προχωράει και είναι εδώ για να μας λύνει τα προβλήματα και η κοινωνία πρέπει να πηγαίνει με την πρόοδο της επιστήμης, σκέφτηκα να το κάνω.

Πήρα οδηγίες που πήρα και από την Ανθή Σαλαγκούδη και την Ελεονώρα Μελέτη. Οι ορμόνες με έκαναν πολύ χαρούμενη, ήμουν στα πάνω μου.

Η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό οργανισμό και αντιδρά διαφορετικά. Η διαδικασία κρατάει δεκατέσσερις ημέρες μέχρι να έρθει η ωορρηξία όπου ο γιατρός κρίνει ποια μέρα είναι η κατάλληλη για να γίνει η λήψη.

Αν δεν είχα την οικογένεια μου και τους φίλους μου να με στηρίξουν δεν θα μπορούσα να το κάνω».