Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάσης Αναγνωστόπουλος: η φιλία, η κουμπαριά, το περιοδικό και μια καριέρα που βοήθησε ο Αλβέρτος του Μονακό (βίντεο)

26 Μαρτίου 2021 16:45

Νάνσυ Ζαμπέτογλου - Θανάσης Αναγνωστόπουλος: η φιλία, η κουμπαριά, το περιοδικό και μια καριέρα που βοήθησε ο Αλβέρτος του Μονακό (βίντεο)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στην εκπομπή «The 2Night Show»τους DoT. Tο τηλεοπτικό δίδυμο, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος, παρουσιαστές της επιτυχημένης εκπομπής «The Dot».

Οι δύο συνάδελφοι, φίλοι αλλά και κουμπάροι, μίλησαν για τη γνωριμία και τη σχέση τους πίσω από τις κάμερες, την πολυετή συνεργασία τους στην τηλεόραση και τα περιοδικά, ενώ αποκάλυψαν το παρασκήνιο της αγοράς του περιοδικού «Down Town» σε πλειστηριασμό.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αναφέρθηκε στον άντρα της ζωής της, Νάσο Γαλακτερό, καθώς και στη συμμετοχή του γιου του, Παύλου, στο «Survivor».

Θα πήγαινε για χάρη του μέχρι τον Άγιο Δομίνικο οικογενειακώς;

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος παραδέχθηκε πως με τα χρόνια έχει αλλάξει και πια είναι πολύ προσεκτικός στο τι λέει και τι γράφει. Το αχτύπητο δίδυμο δε διστάζει να αναμετρηθεί σε ένα παιχνίδι και να χαρίσει στο τηλεοπτικό κοινό απολαυστικές στιγμές γέλιου.

«Είχα πει ότι ο τρόπος σου είναι παλιομοδίτικος, προβλέψιμος και ότι πιέζεις τον καλεσμένο για να βγάλεις είδηση», είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του απάντησε: «Κάνω πλάκα. Οι παρουσιαστές είναι άδικο να ρίχνουν το φταίξιμο στο ακουστικό για τις ερωτήσεις που κάνουν. Δεν με νοιάζει πλέον η γνώμη των άλλων. Κάποτε με στεναχωρούσε, αλλά κατάλαβα ότι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους».

«Τότε ήταν της μόδας ο Αλβέρτος του Μονακό. Αυτός είναι ο άνθρωπος που του χρωστάω ένα μεγάλο κομμάτι της καριέρας μου. Τον έψαχναν όλοι κι εγώ είχα μια πληροφορία ότι είναι στη Χαλκιδική. Τότε που δεν υπήρχαν και τα κινητά να googlάρεις ποιος ήταν. Ήξερα και δεν ήξερα πώς ήταν.

Όποιος ήταν φαλακρός με γυαλιά έλεγα είναι ο Αλβέρτος. Ήταν στο Πόρτο Καράς. Πήγα, έψαξα και ήξερα ότι αν του έκανα τη συνέντευξη ήταν το εισιτήριό μου. Θα την έδινα στο Down Town και θα μου έλεγαν έλα να δουλέψεις για εμάς. Πήγα με το συνεργείο του ΑΝΤ1. Βρήκα μια κοπέλα, τη ρώτησα αν είναι στην ομάδα του Αλβέρτου. Και της λέω είμαι αυτή και της εξήγησα ότι αν του πει να κατέβει έστω και για 5 λεπτά θα μου αλλάξει τη ζωή. Του το είπε και κατέβηκε. Το πίστευα και το εννοούσα αυτό που έλεγα». ew

 

https://youtu.be/KPfzjJG9qr0