Νάντια Μπουλέ: «Μετά από μια εβδομάδα κενό από τα γυρίσματα, γύρισα και η κοιλιά δεν κρυβόταν – Η Φιλαρέτη Κομνηνού σοκαρίστηκε»

Δημοσιεύθηκε: 16 Ιουνίου 2021 16:15
Νάντια Μπουλέ: «Μετά από μια εβδομάδα κενό από τα γυρίσματα, γύρισα και η κοιλιά δεν κρυβόταν - Η Φιλαρέτη Κομνηνού σοκαρίστηκε»

Καλεσμένη μέσω skype βρέθηκε στο Happy Day η Νάντια Μπουλέ. Η ηθοποιός σε μερικές βδομάδες θα κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη της, καρπό του έρωτα της με τον Γιώργο Ισαάκ.

Νάντια Μπουλέ: «Μετά από μια εβδομάδα κενό από τα γυρίσματα, γύρισα και η κοιλιά δεν κρυβόταν – Η Φιλαρέτη Κομνηνού σοκαρίστηκε»

Η Νάντια Μπουλέ είπε αρχικά ότι: «Μπαίνω στον μήνα μου. Το δωμάτιο το τελειώνω αυτές τις μέρες, τα βασικά είναι στη θέση τους. Η εγκυμοσύνη στο πρακτικό της κομμάτι ήταν πολύ βατή. Δε σταμάτησα ποτέ τα γυρίσματα”.

Μέχρι το τέλος της χρονιάς σίγουρα θα κάνω focus στη μπέμπα. Από τη νέα χρονιά θα αρχίσω να βλέπω πως είναι τα πράγματα. Ας ελπίσουμε να έχουν ανοίξει όλα.
Με τα γυρίσματα ερχόμουν σε επαφή με πολύ κόσμο, αλλά η παραγωγή μας, κράτησε όλο το πρωτόκολλο. Προσέχαμε πάρα πολύ και όταν τους είπα για την εγκυμοσύνη με πρόσεχαν ακόμη περισσότερο. Ήθελα και θέλω να αποφύγω να κολλήσω.
Προσέχω τη διατροφή μου. Ήθελα όσο γίνεται να γίνει πιο ομαλά αυτή η διαδρομή. Έχω πάρει 7,5 κιλά. Ο σύντροφός μου είναι κάποιος πιο συνειδητοποιημένος από μένα. Έχει μπει με πολύ έντονο συναίσθημα σε αυτό και νομίζω θα είναι καταπληκτικός»

Νωρίτερα το ήξερε μόνο ο σκηνοθέτης μας, γιατί τον είχα ενημερώσει από την αρχή. Δεν το ήξεραν οι συνάδελφοι, γιατί εγώ ήθελα να νιώσω καλά με αυτό. Μέχρι τον έκτο μήνα δεν φαινόνταν τίποτα. Και ξαφνικά μετά από μια εβδομάδα κενό από τα γυρίσματα, μόλις γύρισα δεν κρυβόταν. Η Φιλαρέτη Κομνηνού σοκαρίστηκε».