Νάντια Μπουλέ: Το πρώτο -και δύσκολο- αεροπορικό ταξίδι με την κόρη της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

20 Μαρτίου 2023 09:15

To πρώτο αεροπορικό ταξίδι με την κόρη της πραγματοποίησε η Νάντια Μπουλέ και μάλλον ήταν δύσκολο!

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός Νάντια Μπουλέ έφερε πριν από ενάμιση χρόνο στον κόσμο τη Σεμέλη Ρωξάνη, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ.

Η Μπουλέ αποκάλυψε μέσα από ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα ότι η κόρη της έκανε το πρώτο της ταξίδι με αεροπλάνο. 

Ωστόσο, δεν ήταν εύκολο… «Πρώτο ταξίδι με αεροπλάνο. Κοιμήθηκε από το πολύ κλάμα, ας πω μόνο αυτό! Πείτε μου ότι το συνηθίζουν κάποια στιγμή», έγραψε η Μπουλέ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagran.

Παράλληλα, μοιράστηκε μια φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της στο αεροπλάνο.

Πολλοί από τους διαδικτυακούς τους φίλους έσπευσαν να μοιραστούν δικές τους ανάλογες εμπειρίες και να την καθησυχάσουν ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα στο μέλλον.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia Boule (@nadiaboule)

Παλαιότερα, η Μπουλέ μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της.

«Δεν ήμουν από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι μια επαγγελματική ή φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί διαφορετικά. Είχα στο μυαλό μου ότι μια ερωτική σχέση προκύπτει από την αρχή που γνωρίζεις έναν άνθρωπο. Είναι πολλά τα χρόνια που είμαστε μαζί αλλά νομίζω ότι στο ξεκίνημα της σχέσης μας ήταν πολύ βοηθητικό ότι γνωριζόμασταν καλά και ξέραμε πως λειτουργεί ο καθένας ακόμα και στην προσωπική του ζωή, γιατί είχαμε ζήσει πολλά ως φίλοι και συνεργάτες», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Στο πώς κυλά μια σχέση το πιο βασικό για μένα είναι ο χαρακτήρας του άλλου και όχι αν κινείστε στον ίδιο χώρο. Στη σχέση μου με τον Γιώργο σίγουρα είναι ένα συν το ότι κατανοεί τη φύση της δουλειάς μου και γνωρίζει όλα τα δεδομένα από πριν. Επίσης, βρίσκω πολύ γοητευτικό το γεγονός ότι δεν του αρέσει η δημοσιότητα και προτιμά να βρίσκεται πίσω από τα φώτα».