Τα ασύλληπτα γονίδια της Naomi Campbell, η διατροφή που την κρατάει σε φόρμα και το Νο 1 workout – τι λέει η ίδια (pics)

12 Φεβρουαρίου 2019 17:31

Έπεσε στα χέρια μου ένα άρθρο-έρευνα, σύμφωνα με την οποία οι ωραίοι άντρες είναι περισσότερο εγωιστές απ’ τους άλλους. Μάλιστα, ο επικεφαλής της έρευνας τόνιζε ότι «τείνουν κιόλας να είναι λιγότερο γενναιόδωροι και λιγότερο υποστηρικτές της ισότητας. Όμως, αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση των ελκυστικών γυναικών».

Αυτή η διαπίστωση επιβεβαιώνει μία βασική θεωρία της εξελικτικής ψυχολογίας. Η θεωρία, λοιπόν, λέει πως όσοι είναι προικισμένοι με ομορφιά, επειδή έχουν κοινωνικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αισθάνονται, ότι έχουν να κερδίσουν περισσότερα από μία κοινωνία όπου διαιωνίζεται η ανισότητα. Εμείς, οι γυναίκες, όμως, φαίνεται ότι είμαστε… υπεράνω. Γι’ αυτό και γυμναζόμαστε και προσέχουμε και δεν αφηνόμαστε στα καταπληκτικά μας, σε κάποιες περιπτώσεις, γονίδια.

Γι’ αυτό ακριβώς, σήμερα, κι επειδή σίγουρα θα τσιμπήσετε πάλι λόγω Αγίου Βαλεντίνου, θα σας αποκαλύψω τέλειες detox τροφές. Με την απολύτως χρηστική συμβολή της Naomi Campbel, της αγαπημένης “γαζέλας” της πασαρέλας.

Naomi rules

Η ίδια σού λέει τα μυστικά της

-Πίνω ζεστό νερό και λεμόνι με προβιοτικά κάθε πρωί, στις έξι περίπου, που σηκώνομαι.

  • Η Naomi το εφαρμόζει μια ζωή ολόκληρη για να της κόβεται η όρεξη, ενώ της δίνει ενέργεια.

-Δεν πίνω καφέ, δεν άντεχα ποτέ την μυρωδιά του. Προτιμώ το τσάι, ειδικά το πράσινο, που είναι πολύ πλούσιο σε κατεχίνες και ιδανικό για τη σιλουέτα μου.

-Μετά πίνω χυμό με λαχανικά – πράσινα, κατά προτίμηση. Πιπεριές, ως επί τω πλείστον.

-Δεν τρώω ποτέ αποξηραμένα φρούτα αντί για σνακ, μου ανοίγουν την όρεξη. Αν και vegetarian, πρέπει να προσέχω τα γλυκά, στα οποία έχω αδυναμία.

-To 2013, για να περπατήσω στην πασαρέλα της Donatella Versace, επειδή ακριβώς είχα πάρει κάποια κιλά, επί δέκα ημέρες, έπινα μόνο χυμούς με καρότο, ginger και ανανά. Ήταν αναγκαίο για να “καθαρίσει” ο οργανισμός, αλλά και για ν’ αδυνατίσω κι άλλο.

Αποτέλεσμα εικόνας για naomi campbell body

ΤΙP

Όσο για workout; Πιλάτες και πάλι πιλάτες ψηφίζει. “Αφότου υποβλήθηκα σε εγχείρηση, το 2012, κάνω πιλάτες συστηματικά. Οι ωφέλειές του στο κορμί μου είναι ασύλληπτες γιατί δεν θέλω παραπάνω μύες, αλλά θέλω να είναι σφριγηλό και κατά το δυνατόν, νεανικό”, ολοκληρώνει.

Ντονατέλλα Αδάμου