Ναόμι Οσάκα: η διάσημη τενίστρια είναι η νέα πρέσβειρα του οίκου Louis Vuitton

13 Ιανουαρίου 2021 19:45

Πολύπλευρη, ανεξάρτητη και μοντέρνα, η Ναόμι Οσάκα είναι μία από τις πιο εκρηκτικές και ισχυρές τενίστριες όλων των εποχών, ενσαρκώνοντας τέλεια τη γυναίκα Louis Vuitton.

Η Ναόμι θα κάνει το ντεμπούτο της ως η τελευταία πρέσβειρα του οίκου στην καμπάνια μόδας Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 που φωτογραφήθηκε από τον καλλιτεχνικό διευθυντή των γυναικείων συλλογών του Louis Vuitton, Νίκολας Γκεσκουέρ.

https://www.instagram.com/p/CJ6LM_RDQG4/?utm_source=ig_web_copy_link

“Εκτός από το τένις, το μεγαλύτερο πάθος μου είναι η μόδα. Και δεν υπάρχει πιο εμβληματικός οίκος από τον Louis Vuitton. Είναι μεγάλη τιμή να συνεργάζομαι με τον Nicolas – είναι ένας σχεδιαστής  που θαυμάζω τόσο πολύ και μοιραζόμαστε μια αμοιβαία αγάπη για τον ιαπωνικό πολιτισμό και το στυλ. Το να γίνω παγκόσμια πρεσβειρα του οίκου είναι πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα”, δήλωσε η Ναόμι Οσάκα.

«Η Ναόμι είναι μια εξαιρετική γυναίκα που αντιπροσωπεύει τη γενιά της και είναι πρότυπο για όλους. Η καριέρα και οι πεποιθήσεις της είναι εμπνευσμένες. Θαυμάζω τη Naomi γιατί παραμένει πιστή στον εαυτό της και δεν συμβιβάζεται με τις αξίες της », είπε ο Νίκολας Γκεσκουέρ.