Έχουν οι εξωγήινοι επισκεφτεί τη Γη; Η NASA αποκαλύπτει

5 Δεκεμβρίου 2018 17:42

Eιδικός επιστήμονας της NASA, σε αντίθεση με προκατόχους του που διαψεύδουν ακόμα και την ύπαρξη εξωγήινων (πόσο κοντόφθαλμοι, Θεέ μου), αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη ζωή πέρα από τη Γη.

Ο Silvano Colombano εργάζεται στην ομάδα της NASA Ιntelligent System Division και θεωρεί πως η εξωγήινη ζωή έχει έρθει στην Γη και πως απλώς εμείς ψάχνουμε σε λάθος μέρος. Και σε λάθος μορφές.

Αποτέλεσμα εικόνας για silvano p colombano

Ο επιστήμονας πιστεύει πως η εξωγήινη ζωή μπορεί να έχει ξεπεράσει την ανθρώπινη τεχνολογία. Λέει, δε, πως το ότι δεν έχουμε απτές ενδείξεις είναι επειδή μπορεί αυτοί να έχουν εντελώς διαφορετική μορφή από αυτή που φανταζόμαστε.

«Απλώς θα ήθελα να επισημάνω πως δεν αποκλείεται να έχουν επιλέξει να μας βρουν εκείνοι αν δεν το έχουν κάνει ακόμη. Μπορεί, δε, να μην έχουν δημιουργηθεί με βάση τον άνθρακα όπως εμείς», τόνισε σ’ έγγραφο που παρουσιάστηκε σε workshop μαθητών με θέμα την αποκωδικοποίηση «εξωγήινων μηνυμάτων».

«Λαμβάνοντας επιπλέον υπόψη ότι η τεχνολογική ανάπτυξη ξεκίνησε πριν από 10.000 χρόνια κι έχει δει άνοδο μόνο τα τελευταία 500 χρόνια, θα έχουμε πραγματικό πρόβλημα στην πρόβλεψη της τεχνολογικής εξέλιξης. Ακόμη και για τα επόμενα χίλια χρόνια , πόσο μάλλον όταν μιλάμε για πολύ περισσότερο», επισήμανε ο επιστήμονας.

TIP O Silvano Colombano συμπλήρωσε ότι μπορεί να είναι εξπέρ -οι εξωγήινοι- στα διαστρικά ταξίδια, σ’ αντίθεση μ’ εμάς που είμαστε… αιώνες πίσω!