Ναταλία Δραγούμη: «Δεν ξέρω αν αυτό που βλέπουμε στο GNTM 5 είναι υγιές ή όχι!»

Συντάκτης: Newsroom

29 Σεπτεμβρίου 2022 16:30

Ναταλία Δραγούμη: «Δεν ξέρω αν αυτό που βλέπουμε στο GNTM 5 είναι υγιές ή όχι!»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε η Ναταλία Δραγούμη και αναφέρθηκε στην εκπομπή με τον Μιχάλη Μαρίνο στην ΕΡΤ αλλά και την άποψή της για το GNTM.

Σχετικά με το ριάλιτι μόδας αναφέρει:

«Παρακολουθώ τις οντισιόν του GNTM αλλά μετά μέσα στο σπίτι δεν μου αρέσει καθόλου. Είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα γιατί ασχολείται πολύ με την εμφάνιση των άλλων. Ειδικά τη σημερινή εποχή πολλά παιδιά πάσχουν είτε από νευρική ανορεξία, είτε από παχυσαρκία, δεν ξέρω αν αυτό το οποίο καθόμαστε μέσα στο σαλόνι μας και το βλέπουμε, είναι υγιές ή όχι».

Όσον αφορά την εκπομπή με τον Μιχάλη Μαρίνο στην ΕΡΤ έδωσε την δική της οπτική για τον λόγο που κόπηκε:

«Έχω μια θεωρία αλλά δεν θέλω να την πω γιατί νομίζω ότι είναι κάτι που έχει τελειώσει. Εγώ με το κανάλι ξέρουμε!».

Ναταλία Δραγούμη: «Αν εγώ δεν περνούσα καλά θα χώριζα»

Ναταλία Δραγούμη: «Αν εγώ δεν περνούσα καλά θα χώριζα»

Στην καθημερινή εκπομπή Κυψέλη της ΕΡΤ ήταν καλεσμένη η Ναταλία Δραγούμη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της  με τον σύζυγό της και παράλληλα μοιράστηκε μία δύσκολη στιγμή που βίωσε κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης

Ναταλία Δραγούμη: «Αν εγώ δεν περνούσα καλά θα χώριζα».

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν βγει στη θεατρική σκηνή όπου χτύπησε. Αλλά οι συνάδελφοί της αντέδρασαν πολύ γρήγορα για να την βοηθήσουν που έμεινε εντυπωσιασμένη.

Η Ναταλία Δραγούμη έδωσε την περιγραφή του ατυχήματος

«Μία φορά έπεσα την ώρα της παράστασης. Ήταν εννέα η ώρα, τρίτο κουδούνι, κόσμος μέσα, και εγώ σκοτώθηκα. Ήταν πριν βγω, εγώ έκανε κάτι στο μακιγιάζ μου στον καθρέφτη, η καρέκλα μου ήταν πίσω και έπεσα. Χτύπησα πάρα πολύ, έπρεπε να βγω να παίξω και δεν μπορούσα να περπατήσω. Αυτό που έγινε πάνω στη σκηνή σε όλη την παράσταση ήταν μαγικό, λες και είχαμε κάνει πρόβες ένα μήνα. Με τους συνεργάτες μου υπήρχε μία φοβερή επικοινωνία, ήταν σαν να ήταν οργανωμένο».

Με τον σύζυγό της, Έντι Ρόμπερτς, είναι ζευγάρι εδώ και 22 χρόνια. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Κλειώ και τον Φίλιππο και αποτελούν μια ευτυχισμένη οικογένεια.

«Δεν είναι ωραίο να εγκλωβίζεσαι σε ένα γάμο που δεν σου αρέσει. Αν εγώ δεν περνούσα καλά ή αν δεν είχα αυτή την λαχτάρα για την οικογένεια και τον άνδρα μου, θα χώριζα».

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε πρόσφατα για το σοβαρό πρόβλημα της διαρροής φωτογραφιών της  σε site πορνογραφικού περιεχομένου και για τη δικαστική διαμάχη που έχει

«Πήραν ερωτικές σκηνές από σίριαλ -εγώ την εποχή που βγήκα οι ερωτικές σκηνές υπήρχαν σε κάθε σίριαλ. Είναι τρεις οι δίκες. Ένας ένοχος έχει τιμωρηθεί και έχει και έσοδα από αυτό, πολλά. Τότε πλήρωνες για να δεις αυτά τα πράγματα. Όταν μεγάλωσαν τα παιδιά μου τους εξήγησα ότι όταν είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο και εκτίθεσαι μπορεί να δουν πράγματα που δεν τους αρέσουν».