Ναταλία Δραγούμη: «Έχω ξεκινήσει από όταν ήταν πολύ μικρά και τους έλεγα αν κάποιος κάνει κάτι που δεν σας αρέσει θα το πείτε στη δασκάλα»

21 Μαρτίου 2021 18:15

Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε στη Ζωή Κρονάκη τον τρόπο που μιλάει στα παιδιά της για τα δύσκολα θέματα. Για τους κινδύνους που μπορεί να συναντήσουν στη ζωή τους λέγοντας ότι είναι πάντα καλύτερο να είναι προετοιμασμένα από το να βρίσκονται σε άγνοια.

«Έχω ξεκινήσει από όταν ήταν πολύ μικρά και τους έλεγα αν κάποιος κάνει κάτι που δεν σας αρέσει θα το πείτε στη δασκάλα, σε εμάς και γενικά να έχετε την αίσθηση ότι κάποιος μπορεί να κάνει κάτι, ήθελα να τους μάθω το “όχι” και πως να το αισθάνονται όταν δεν τους αρέσει κάτι».

Για το πώς νιώθει που έχει παιδιά στην εφηβεία απάντησε: «Η καλύτερη φάση είναι γιατί αισθάνεσαι ότι έχεις ενήλικους. Μπορείς να τους συμβουλευτείς. Πολλές φορές με τον γιο μου κάνουμε επαγγελματικές συζητήσεις. Το πρώτο πράγμα που με ρωτάει είναι “πόσα θα πάρεις”» ανέφερε γελώντας.

Με τον άνδρα της είναι μαζί 21 χρόνια. Άραγε υπάρχει «συνταγή» επιτυχίας για μία σχέση που κρατά γερά μέσα στον χρόνο;

«Δεν υπάρχει μυστικό, νομίζω υπάρχει timimg. Το βασικό συστατικό για ένα ζευγάρι νομίζω είναι ο πόθος», δήλωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο κατά πόσο δύσκολο είναι για μία γυναίκα να συνδυάσει το μεγάλωμα των παιδιών της και την καριέρα της:

«Συνδυάζεται αλλά υπάρχει τίμημα αλλά είναι λίγο αργά. Τώρα καταλαβαίνω τι έχασα. Αυτό που εισπράττω από τα παιδιά μου τώρα που είμαι μαζί τους, τώρα καταλαβαίνω πόση μεγάλη σημασία έχει για αυτά που είμαι σπίτι.

https://streamable.com/ueiegw