Ναταλία Γερμανού: Όσα απίστευτα έζησε στο σούπερ-μάρκετ (φωτογραφία)

Ενώ ψώνιζε άκουσε να τη σχολιάζει μία κυρία που μιλούσε με τον σύζυγό της. Η παρουσιάστρια ακομπλεξάριστη έγραψε στο twitter τι σχόλια έκανε για εκείνη η συγκεκριμένη κυρία. Ο λόγος για τη Ναταλία Γερμανού που τα… άκουσε όλα ενώ έκανε τα ψώνια της εβδομάδας για το σπιτικό της.

Εδώ να σας πω ότι τη Ναταλία, επειδή τη γνωρίζω απ’ το 1996, πάντα ήταν υπέροχη. Έτσι απλά. Χωρίς τουπέ – που θα μπορούσε με μπαμπά τον Φρέντυ Γερμανό και μαμά τη Νο 1 διαφημίστρια και πρότυπο όλων των μεταγενέστερων, Εριέττα Μαυρουδή. Δεν αφέθηκε, όμως, στους γονείς της. Έχτισε τη δική της, σούπερ επιτυχημένη πορεία σε μουσική και τηλεόραση. To βασικότερο; Δεν το καβάλησε – το καλάμι. Που πάλι θα μπορούσε. Τόσα και τόσα παραδείγματα έχουμε και δη αποτυχημένων που το παίρνουν (το καλάμι) κι άντε να τους κατεβάσεις. Εκείνη, όμως, καμία σχέση. Όπως ακριβώς ήταν πριν 23 χρόνια, έτσι είναι και τώρα.

Όσο για το πώς είναι από κοντά -και αυτά για τα κομπλεξικά που θα δεις πανταχόθεν… Ε, ναι, ρε παιδιά: Σκέτη γλύκα είναι η Ναταλία. Γυναίκα-μέλι. Όπως ακριβώς στην τηλεόραση. Φωνή, μορφή -χωρίς μακιγιάζ- tale quale. Γλύκα. Κι άσε τους κομπλεξικούς να λένε, Ναταλάκι (μας). 

Nτονατέλλα Αδάμου