Ναταλία Γερμανού: Χυδαία επίθεση στα social media «Έφτασες 60 χρονών, μένοντας άτεκνη και με περισσή αχαριστία…»

Συντάκτης: Newsroom

11 Αυγούστου 2022 13:08

Ναταλία Γερμανού: Ετοιμάζει από τώρα ρελάνς ο Alpha για να την κρατήσει

Μπροστά σε μία χυδαία επίθεση βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού όταν ένας άγνωστος χρήστης των social media της έστειλε ένα προσβλητικό μήνυμα για την ηλικία της και για το γεγονός ότι δεν έχει αποκτήσει παιδιά.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε το προσβλητικό μήνυμα που της έστειλε ένας λογαριασμός troll στο instagram απαντώντας με το δικό της τρόπο και αποστομώνω τα στον ανεκδιήγητο χρήστη του.

Στο χυδαίο μήνυμα που δέχθηκε η παρουσιάστρια ο χρήστης αναφερόταν και στον πατέρα της ενώ προσπάθησε να την χτυπήσει κάτω από τη μέση μιλώντας για το γεγονός ότι δεν απέκτησε παιδιά

«Ενώ καρπώθηκες όλα τα προνόμια ως κόρη του πατέρα σου, έφτασες σχεδόν 60 χρονών μένοντας άτεκνη και με περισσή αχαριστία έκοψες τη γενεαλογική του γραμμή. Ακόμη πιο ξεδιάντροπα, μέσω της TV, προβάλλεις στο έθνος το προσωπικό σου ναυάγιο προωθώντας φεμινισμό και αντιρατσισμό. Ντροπή σου!» ήταν το σχόλιο ακολούθου της, με την ίδια να γράφει στο Instagram: «Όταν νομίζουν ότι σε βρίζουν αλλά τελικά σε δοξάζουν».

Αρκετοί ήταν πάντως οι χρήστες του διαδικτύου και οι ακόλουθοι της Ναταλίας Γερμανού στο instagram που έσπευσαν να την υποστηρίξουν και να μιλήσουν με κολακευτικά λόγια για τον τρόπο που απάντησες την ομολογουμένως χυδαία και προσβλητική ρπίθεση που δέχτηκε από τον άγνωστο χρήστη του διαδικτύου